اکوسیستم روابط‌عمومی اصفهان به دنبال شبکه اطلاع‌رسانی یکپارچه

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || احسان مشگلانی، مشاور استاندار و مدیرکل روابط‌عمومی استانداری اصفهان، در نشست کمیته مدیران روابط‌ عمومی‌ استان گفت: «اکوسیستم روابط‌عمومی اصفهان» هدفی برای ایجاد شبکه اطلاع‌رسانی قوی و یکپارچه دارد. وی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان سازمان‌ها و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مختلف استان، افزود: استفاده از منابع انسانی، تجهیزات و امکانات موجود، می‌تواند شبکه‌ای وسیع برای تبلیغات، اطلاع‌رسانی و برندینگ ایجاد کند.

مشگلانی همچنین بر اهمیت اشتراک‌گذاری ظرفیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی و استفاده از بلاگرها برای جذب مخاطب تأکید کرد. وی در ادامه به لزوم توجه به آموزش و تولید محتوای خلاقانه، به‌ویژه در زمینه استفاده از گوشی‌های همراه برای روایت‌پردازی و گرافیک، اشاره کرد.

وی تأکید کرد که اتحاد بخش خصوصی و دولتی برای تقویت حضور در فضای مجازی و اطلاع‌رسانی مؤثر ضروری است و مدیران روابط‌ عمومی باید ظرفیت‌های استانی را به مردم معرفی کنند.

انتهای پیام/