اولین پروژه هوش مصنوعی رسانه‌ای ایران با همکاری ایرنا و معاونت علمی رئیس‌جمهور کلید می‌خورد
معاونت علمی ریاست‌جمهوری برای اجرای اولین پروژه بومی هوش مصنوعی در رسانه با همکاری ایرنا اعلام آمادگی کرد؛ هدف این پروژه، الگوسازی برای سایر رسانه‌ها و تقویت روایت اول خبری در کشور است.


شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از آمادگی این معاونت برای اجرای اولین پروژه هوش مصنوعی در حوزه رسانه با همکاری خبرگزاری جمهوری اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، حسین افشین روز سه‌شنبه و در آستانه روز خبرنگار، در خبرگزاری جمهوری اسلامی حضور یافت و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی، این روز را به اهالی ایرنا تبریک گفت.

وی در نشست با حسین جابری انصاری؛ مدیرعامل ایرنا، بیان داشت: در کشور ما اهمیت حوزه علم و فناوری هنوز جا نیفتاده و بخش رسانه‌ای علم و فناوری نیز به تبع آن، مهجور و مظلوم واقع می‌شود.

افشین با اشاره به اجرای پروژه‌های هوشمندسازی در حوزه‌های مختلف با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری، خاطرنشان کرد: هدف ما این است که در هر حوزه‌ای یک پروژه موفق انجام دهیم و زمینه تکثیر آن را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: ما هوشمندسازی را در قالب هوش مصنوعی می‌بینیم، چرا که دنیای امروز، دنیای هوش مصنوعی است و آمادگی داریم که همکاری مشترک داشته باشیم تا اولین پروژه هوش مصنوعی در حوزه رسانه را با خبرگزاری ایرنا به پیش ببریم و نتیجه آن را تکثیر کنیم و در اختیار دیگر رسانه‌ها قرار دهیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور توضیح داد: در این مسیر باید مدل‌های تطبیقی مختلف در دنیا را بررسی کنیم. ما نمی‌توانیم بستر کار خود را روی چت‌بات‌های خارجی قرار دهیم و باید نمونه بومی تهیه شود و در مراحل بعد، طی مقایسه با نمونه‌های مشابه خارجی، مراحل آزمایشی را پشت سر بگذارد و پس از راستی‌آزمایی و اصلاح ایرادات، به کار گرفته شود.

وی با اشاره به خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان گفت: بعد از جنگ، بزرگ‌ترین قشری که آسیب دیدند و در عین حال، دیده نشدند، رسانه‌ها بودند. برخی رسانه‌های چاپی مشکل تأمین کاغذ پیدا کردند و یا به‌دلیل کاهش تبلیغات و آگهی، منابع درآمدشان کاهش یافت. رسانه‌های خصوصی با تعدیل شدید نیرو مواجه شدند که لازم است دولت حمایت‌هایی در این زمینه داشته باشد و البته این موضوع چند بار در هیئت دولت مطرح شده است.

افشین با اشاره به تفاوت‌های عرصه رسانه با دیگر حوزه‌ها گفت: در اینجا یک تقاطع بین داده‌های بین‌المللی و داده‌های داخلی داریم که حتماً باید به آن توجه کنیم، زیرا اگر فقط به داده‌های داخلی به عنوان منبع تکیه کنیم، این تقاطع برقرار نمی‌شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: در مذاکرات هسته‌ای ایران با کشورهای خارجی، آنچه مطرح و تأکید می‌شد این بود که «روایت اول» را ما داشته باشیم. بعضاً در روایت اول ضعف داشتیم و باید از نظر کارشناسان رسانه، در این زمینه‌ها بیشتر استفاده کنیم، زیرا یک تیم کارشناس رسانه‌ای فکور و متخصص می‌تواند تشخیص دهد که کدام مطلب روایت شود و اینکه تقدم و تأخر روایت‌ها چگونه باشد.

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR

انتهای پیام/