استعفای مدیر کل روابط عمومی فیفا

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- مدیر کل روابط عمومی فدراسیون جهانی فوتبال از مقامش استعفا کرد.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) مدیر کل روابط عمومی فدراسیون جهانی فوتبال از مقامش استعفا کرد.
 
 به گزارش شارا از خبرگزاری فارس والتر دوگریگوریو پنج‌شنبه (امروز) از مقامش به عنوان مسئول روابط عمومی و رسانه‌ایی فیفا کناره‌گرفت. وی البته اعلام کرد تا پایان سال جاری میلادی به عنوان مشاور در خدمت عالی‌ترین سازمان فوتبال جهان خواهد بود.
 
 وی در تاریخ 14 سپتامبر سال 2011 قبول مسئولیت کرد و به مدت 4 سال انجام وظیفه کرد.قرار است نیکولا ماینگو، معاون وی به صورت موقت تا انتخاب مسئول جدید فعالیت کند.
 
 در این ارتباط جروم والکه، دبیر فیفا اظهار داشت:‌والتر در 4 سال گذشته به طرزی باورنکردنی سخت کار کرد و ما به همین خاطر از او بسیار تشکر و قدردانی می‌کنیم. خرسندم که تا پایان سال جاری می‌توانیم از تجربیاتش استفاده ببریم.