بر اساس نتایج یک تحقیق: 85 درصد متخصصان ارتباطات، تنوع را خیلی مهم می دانند

بنیاد انجمن روابط عمومی آمریکا (PRSA) نتایج یک مطالعه اخیر را منتشر کرد که این موضوع را نشان می دهد که در حالی که 85 درصد از متخصصان ارتباطات اعتقاد دارند تنوع خیلی مهم است، اما تنها 27 درصد اعتقاد دارند که سازمانشان تنوع طلب است.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)||بنیاد انجمن روابط عمومی آمریکا (PRSA) نتایج یک مطالعه اخیر را منتشر کرد که این موضوع را نشان می دهد که در حالی که 85 درصد از متخصصان ارتباطات اعتقاد دارند تنوع خیلی مهم است، اما تنها 27 درصد اعتقاد دارند که سازمانشان تنوع طلب است.


بر اساس این گزارش، افزایش فشار بر سازمان ها برای موضع گیری در خصوص مسائل اجتماعی، باعث شده آنها دوباره چگونگی همکاری در خصوص تنوع و انجام تمرین هایی در این خصوص را ارزیابی کنند.


این مطالعه بر روی 162 فعال روابط عمومی، دانشگاهیان و دانشجویان در کنفرانس بین المللی PRSA و PRSSA و کتاب های صوتی متنوع(Diverse Voices book) اجرا شد که میخواستند نتیجه این گفت و گو ها را در عمل ببینند.


برخی از نکات کلیدی عبارت بودند از:
• 85 درصد از متخصصان ارتباطات بر این باور هستند که تنوع در محل کار برای آنها بسیار مهم است.
• 27 درصد اعتقاد دارند که سازمانشان تنوع طلب است
• 45 درصد بیان نمودند اعمال مرتبط با تنوع در سازمان شان به عنوان نتیجه این گفت و گو ها پیاده سازی شده و گنجانده شده است.
• 30 درصد گفتند که گفت و گو ها در سازمان اتفاق افتاده اند اما هنوز هیچ عملی در درون سازمان صورت نگرفته است.


بر اساس نتایج، بنیاد PRSA گام هایی برای آینده پیشنهاد داده است:
• حمایت از برنامه های آموزشی در خصوص تنوع و گنجاندن آن در محل کار
• ایجاد محیطی برای دیالوگ کارمندان
• حفظ و نگهداری تجارب برای انعکاس کردن بهترین تجارب
• ایجاد استعداد های متنوع رقابتی با راهنمایی جوانان، دانشجویان و متخصصان چند فرهنگی
 

منبع مرجع: شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)