دیدار رئیس اطلاع‌رسانی آموزش‌وپرورش با فرماندار لنده؛ تأکید بر همکاری و تقویت فعالیت‌های آموزشی
همکاری نزدیک آموزش‌وپرورش لنده با فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی شهرستان، زمینه‌ساز تقویت فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و ارتباطی در منطقه شده است.

در دیداری که با حضور رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش، مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان لنده و مسئولان روابط‌عمومی‌های کهگیلویه و لنده برگزار شد، فرماندار لنده عملکرد مجموعه آموزش‌وپرورش استان و روابط‌عمومی شهرستان لنده را رضایت‌بخش و قابل تقدیر ارزیابی کرد.

به گزارش صبح خرد، در نشست مشترکی که با مشارکت سید محمد تقوی فرماندار لنده، سید ولی موسوی رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش کهگیلویه‌وبویراحمد، تقوی‌نژاد مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان لنده و کارشناسان روابط‌عمومی شهرستان‌های کهگیلویه و لنده برگزار شد، آخرین وضعیت فعالیت‌های آموزشی و عملکرد روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار لنده در این نشست با قدردانی از عملکرد روابط‌عمومی آموزش‌وپرورش استان گفت که فعالیت‌های این بخش، به‌ویژه در شهرستان لنده، «رضایت‌بخش و قابل توجه» است.

وی با اشاره به تعامل سازنده میان ادارات شهرستان افزود: «در لنده همکاری خوبی میان مجموعه آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها وجود دارد و این حوزه نیازمند توجه ویژه استانی است.»

تقوی در ادامه سخنان خود به نقش پررنگ فرهنگیان و دانش‌آموزان در برنامه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: «در ایام جنگ رمضان، فرهنگیان و دانش‌آموزان بسیار فعال بودند و در برنامه‌ها و اجتماعات حضور مؤثر داشتند که این همراهی شایسته تقدیر است.»

در بخش دیگر نشست، سید ولی موسوی رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش، با قدردانی از نگاه حمایتی فرماندار لنده نسبت به حوزه تعلیم‌وتربیت اظهار داشت: «ابرپروژه مهر از مهم‌ترین برنامه‌های پیشِ‌روی آموزش‌وپرورش است و اجرای موفق آن در شهرستان لنده نیازمند همکاری همه دستگاه‌های دولتی، به‌ویژه فرمانداری، همانند گذشته است.»

موسوی همچنین از اقدامات اداره آموزش‌وپرورش لنده در ایام جنگ رمضان تقدیر کرد و روابط‌عمومی این اداره را «یکی از فعال‌ترین و همراه‌ترین روابط‌عمومی‌های شهرستان در یک سال اخیر» دانست.

این دیدار با تأکید بر ادامه همکاری‌ها و ارتقای فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی در شهرستان لنده پایان یافت.