دعوا و تنش میان دونالد ترامپ و ایلان ماسک در فضای رسانه‌ای: تحلیل واکنش‌ها و پیامدها
سخنگوی کاخ سفید این اظهارات ماسک را «یک اتفاق ناگوار» توصیف کرد. ماسک هیچ مدرکی درباره منبع اطلاعات خود ارائه نکرده است.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تماس تلفنی با سی‌ان‌ان اعلام کرد که «حتی به ایلان ماسک فکر نمی‌کند» و در آینده نزدیک با او صحبتی نخواهد داشت. ترامپ درباره ماسک گفت: «او مشکل دارد. بیچاره مشکل دارد.»

این اظهارات پس از تبادل نظرات عمومی و علنی ترامپ و ماسک در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد؛ رابطه‌ای که به‌شدت رو به وخامت گذاشته است. ترامپ پنجشنبه اعلام کرد که از ماسک به‌خاطر انتقادش از بسته بزرگ کاهش مالیات و هزینه‌هایش «بسیار ناامید» شده است، در حالی که ماسک پاسخ داد که «ترامپ بدون او در انتخابات شکست می‌خورد.»

در این تماس تلفنی، ترامپ درباره گزارش اشتغال آینده، تورم و قیمت بنزین صحبت کرد و وقتی درباره تماس با ماسک سؤال شد، گفت: «نه، فکر می‌کنم مدتی با او صحبت نخواهم کرد، اما برایش آرزوی موفقیت دارم.»

همزمان با درگیری لفظی این دو، متحدان مشترک آنها تلاش کردند به‌صورت غیررسمی میانجیگری کنند تا تنش‌ها کاهش یابد. ماسک نیز به نظر می‌رسید پذیرای بهبود روابط باشد و در پاسخ به پست سرمایه‌گذار میلیاردر بیل آکمن که از هر دو حمایت کرده بود، گفت: «اشتباه نمی‌کنید.»

یک مقام ارشد کاخ سفید به سی‌ان‌ان اطلاع داد که ترامپ قصد دارد خودروی تسلایی که در ماه مارس خریداری کرده را بفروشد یا واگذار کند. این خودرو که پیشتر به برخی کارکنان جوان‌تر ترامپ اجازه استفاده داده شده بود، در خیابان وست اگزکیوتیو درایو پارک شده است.

در ماه مارس، ترامپ خانه‌اش را به نمایشگاهی از تسلا تبدیل کرد و اعلام کرد که یک سایبرتراک برای نوه‌اش خریداری کرده است. ترامپ در آن زمان گفته بود: «فکر می‌کنم با ماسک به خاطر میهن‌پرستی ناعادلانه رفتار شده است.»

با شدت گرفتن درگیری میان ترامپ و ماسک بر سر لایحه مالیاتی و سیاست داخلی، منابعی که با پشت صحنه آشنا هستند، اشاره کردند که اتهامات ماسک درباره پرونده‌های جفری اپستین نقطه اوج این درگیری بوده است.

ماسک با انتشار پیامی جنجالی نوشت: «وقت آن است بمب واقعاً بزرگی را رها کنیم: دونالد ترامپ در پرونده‌های اپستین دخیل است. به همین دلیل است که این پرونده‌ها علنی نشده‌اند.»

سخنگوی کاخ سفید این اظهارات ماسک را «یک اتفاق ناگوار» توصیف کرد. ماسک هیچ مدرکی درباره منبع اطلاعات خود ارائه نکرده است.

این گزارش با اطلاعات تکمیلی به‌روزرسانی شده و توسط کوین لیپتاک، کیتلان کالینز و الخاندرا جارامیلو از CNN تهیه شده است.

نوشته: دانا باش، سی‌ان‌ان
۶ ژوئن ۲۰۲۵

#روابط_عمومی_در_متن

#سال_هوش_مصنوعی

انتهای پیام/