شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || شاهزاده هری یکی از کمککاران سابق خود را به عنوان عضو هیئتمدیره بنیاد بازیهای Invictus استخدام کرده است.
به گزارش شارا به نقل از روزنامه دیلی اکسپرس، بنیاد بازیهای Invictus که در سال 2014 توسط شاهزاده هری تأسیس شد، به برگزاری رویدادهای ورزشی برای حمایت از سربازان و زنان سابق آسیبدیده میپردازد.
این تغییرات در تیم کاری هری همزمان با بحثها پیرامون فعالیتهای بنیاد Sentebale صورت گرفته است. بنیاد بازیهای Invictus در وبسایت رسمی خود اعلام کرد که نیک لاوگران به عنوان متخصص ارتباطات و همبنیانگذار Integra، مشاورهای در زمینه مدیریت شهرت و تأثیر اجتماعی برای شرکتها و افراد خواهد داشت.
نیک لاوگران پیش از این به عنوان معاون دبیر ارتباطات شاهزاده و پرنسس ولز فعالیت میکرد و پس از ترک این سمت در سال 2016 به شرکت روابط عمومی Freuds پیوست. وی اخیراً در فوریه 2025 همراه با دوک و دوشس ساسکس در بازیهای Invictus در کانادا حضور داشت.
در ارتباط با همکاری هری و نیک، یکی از منابع به روزنامه دیلیمیل گفته است که هری “میداند که میتواند به نیک اعتماد کند”.
انتهای پیام/
نظر بدهید