جنجال پیرامون جایزه نوبل جفری هینتون: نکته اصلی فراموش شده است

واقعیت این است که نوآوری‌های بزرگ به تنهایی اتفاق نمی‌افتند.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || جفری هینتون اخیراً برای دستاوردهایش در زمینه هوش مصنوعی جایزه نوبل گرفت که باعث بحث‌های زیادی شد.

منتقدان مانند یورگن اشمیدهوبر می‌گویند که این جایزه کمک‌های مهم افرادی مانند پل وربوس و شون-ایچی آماری را نادیده گرفته است.

این دو نفر در دهه 1970 پایه‌های شبکه‌های عصبی را ایجاد کردند که هینتون بعداً بر اساس آن‌ها کار کرد.

این موضوع نشان می‌دهد که در دنیای علم و فناوری اغلب به نقش افراد پیشگام کمتر توجه می‌شود و به جای آن، کسانی که کارشان در نهایت معروف می‌شود، بیشتر تحسین می‌شوند. در حالی که هینتون شایسته تقدیر است، اما نوآوری در حقیقت بیشتر حاصل تلاش‌های گروهی و تدریجی است.

واقعیت این است که نوآوری‌های بزرگ به تنهایی اتفاق نمی‌افتند. کارهای جدید معمولاً بر اساس تلاش‌های قبلی بنا می‌شوند و موفقیت واقعی نه فقط در خلق ایده‌های جدید، بلکه در بهبود و اجرای ایده‌های موجود است.

نوشته: ویوک وادوا
تاریخ انتشار: 10 اکتبر 2024
منبع انگلیسی: fortune
منبع فارسی: شارا

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR