هشت راه برای مقابله با یک بحران

تهیه و تنظیم: مهدی باقریان – چگونه می توان یک معذرت خواهی واقعی را اجرا کرد و همچنان سطح آسیب را کنترل کرد؟ این جایی است که برنامه ارتباطات موثر می تواند موثر واثع شود:

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)  چگونه می توان یک معذرت خواهی واقعی را اجرا کرد و همچنان سطح آسیب را کنترل کرد؟ این جایی است که برنامه ارتباطات مناسب می تواند موثر واثع شود:

1. عذرخواهی کن
پذیرش مسئولیت، اقدام و اطمینان از اینکه شرکت از این موضوع آموخته است، رهبری ارتباطات کلیدی را نشان داد.

2. تمام نظرات را بنویس
پاسخ دادن به کسانی که با موضع شما مخالف هستند، همان قدر مهم است که به کسانی که از شما حمایت هستند می کنند.

3. اول گوش کن، آخر صحبت کن
بهترین کاری که می توان انجام داد، رفتن به یک تور گوش دادن برای جمع آوری اطلاعات است.

 4. یک گام به عقب بردار
هر برنامه ای که شامل عذرخواهی باشد باید با عذرخواهی آغاز شود. خیلی ساده؟ خوب، آنها می گویند ساده ترین چیزها اغلب دشوار است. حوادث اتفاق می افتند و اشتباهات رخ می دهند. بنابراین، چگونه می توان این فرایند ارتباطی را مدیریت و هدایت کرد؟ قبول خطا.

5. قدم بعدی را پیش بینی کن
مسئولیت اقدامات یک سازمان و شرکت به عهده مدیر عامل و رییس آن در یک بحران است. با این حال، من یک سیستم بازخوردی را در اختیار ندارم تا گفت و گو را ادامه دهم. آیا یک آدرس ایمیل وجود دارد تا مشتریان بتوانند شکایت کنند؟ …

6. صادق و روراست باش
مهمترین چیزی که می توان در هر شرایط بحرانی انجام داد این است که واقعی باشید. اطمینان حاصل کنید که شما در تمام تعاملات خود در طول فرایند صادق هستید و این چیزی است که ممکن به خاطر آن بخشیده می شوید.

 7. مسئولیت پذیری باش
افراد و شرکت ها هر دو اشتباه می کنند. مهمترین چیز مسئولیت پذیری و پذیرش اشتباه است. بهترین کاری که یک رهبر می تواند انجام دهد این است که به سرعت، جدی و بدون تردید عذرخواهی کند.

8. فعال باش و برای عدم تکرار اشتباه، راه حل ارایه و به آن عمل کن.

منبع مرجع: شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)