تکه‌تکه شدن و رباتیزه شدن: کابوس جدیدی برای روزنامه‌نگاران

روزنامه‌نگاری با کابوس جدیدی روبرو شده است: نشریات دیجیتالی منقرض شده دوباره احیا می‌شوند، اما نه به شکلی که انتظار می‌رفت.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || روزنامه‌نگاری با کابوس جدیدی روبرو شده است: نشریات دیجیتالی منقرض شده دوباره احیا می‌شوند، اما نه به شکلی که انتظار می‌رفت.


این فرانکشتاین ها و هیولاهای رسانه‌ای، مقالات قدیمی را با خطوط جانبی جعلی و محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی پر می‌کنند.

اسپنسر آکرمن، روزنامه‌نگار، نمونه‌ای از این پدیده را کشف کرد. مقالات ده ساله او که در وب‌سایت “واشنگتن ایندیپندنت” منتشر شده بود، دوباره ظاهر شد، اما این بار به نام “Tyreece Bauer” – یک “تحلیلگر و عکاس فناوری” که به نظر می‌رسد وجود خارجی ندارد.

این فقط یک مورد نیست. “واشنگتن ایندیپندنت” جدید محتوای جدیدی را نیز تولید می‌کند: مقالات طعمه کلیک، بازنویسی های عجولانه از گزارش‌های دیگر رسانه‌ها، و همه اینها به نظر می‌رسد توسط هوش مصنوعی تولید شده است.

این پدیده نگران‌کننده است به چند دلیل:
– به کار و اعتبار روزنامه‌نگاران واقعی آسیب می‌رساند.
– اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده را منتشر می‌کند.
– به اعتماد به نفس مردم به رسانه‌ها لطمه می‌زند.

در این چشم‌انداز رسانه‌ای تکه‌تکه شده و مملو از هوش مصنوعی، حتی خطوط جانبی حذف شده نیز در برابر هرزنامه‌های سئوی تشنه پول و مزخرفات تولید شده توسط هوش مصنوعی در امان نیستند.

راه‌حل چیست؟ گوگل ادعا می‌کند که سیاست‌های جدید هرزنامه اش این نوع سوءاستفاده‌ها را سرکوب می‌کند، اما هنوز مشخص نیست که این سیاست‌ها چقدر موثر خواهند بود.

این کابوس جدید برای روزنامه‌نگاری، کارت پستالی تلخ از آینده‌ی اینترنت است.

منبع انگلیسی: futurism
منبع فارسی: شارا

 

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>