نشست خبری رسانه های استان فارس با مدیر روابط‌عمومی هلدینگ صدرتامین و مدیر عامل شرکت در کارخانه لعابیران

اولین نشست خبری اصحاب رسانه استان فارس به همراهی نادر رضایی‌منش مدیر عامل شرکت لعابیران و محسن بیدی مدیر روابط عمومی هلدینگ صدر تامین برگزارشد.

شبکه اطلاع رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| اولین نشست خبری رسانه های استان فارس با مدیر روابط‌عمومی هلدینگ صدرتامین و مدیر عامل شرکت در کارخانه لعابیران برگزار شد.
 
 به گزارش شارا به نقل از اقتصاد۲۴، اولین نشست خبری اصحاب رسانه استان فارس به همراهی نادر رضایی‌منش مدیر عامل شرکت لعابیران و محسن بیدی مدیر روابط عمومی هلدینگ صدر تامین برگزارشد.
 
 درطی این نشست مدیرعامل شرکت لعابیران اظهار داشت: در سالی که مزین به نام جهش تولید است با رشد چشمگیر تولید توانسته ایم بالاترین میزان تولید ماهانه سه ساله اخیر به میزان ٨٧٣ تن را داشته باشیم و با اتخاذ تصمیم های مدیریتی کارآمد میزان تولید را در ماه‌های آینده تا ١٠٠٠ تن در ماه افزایش دهیم .
 
 در ادامه وی در راستای پرسش و پاسخ خبرنگاران در مورد صادرات محصولات افزود در بحث صادرات باتوجه به قابلیت شرکت لعابیران در حوزه تحقیق و توسعه توانایی صادرات محصولات شرکت لعابیران به کشورهای همجوار را خواهیم داشت و همچنین توانسته ایم دو محصول جدید در جهت بومی سازی به سبد محصولات این شرکت اضافه کنیم.
 
 در طی این نشست محسن بیدی بیان داشت: مجموعه بزرگ شستا و صدرتامین در تلاش است شفافیت را در کلیه شرکت های زیر مجموعه خود به صورت یک اتاق شیشه ای و همیشه در دسترس نشان دهد.
 
 وی افزود کلیه اطلاعات شرکت های تابعه شستا به صورت شفاف در سامانه کدال قرار خواهد گرفت.