
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–|| اولین دوره مجمع روابط عمومی ادارات با حضور سرپرست فرمانداری قدس و روابط عمومی ادارات شهرستان قدس در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش شارا، اولین دوره مجمع روابط عمومی ادارات با حضور سرپرست فرمانداری و روابط عمومی ادارات شهرستان قدس در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
لیلا واثقی، سرپرست فرمانداری قدس در جمع مسئولان روابط عمومی ادارات اظهار داشت: یکی از ارکان انتخابات شورای اطلاع رسانی که روابط عمومی باید به درستی به آن عمل کنند این است که در اطلاع رسانی نباید جانبداری کرد بلکه روابط عمومی باید کاری کند که جایگاه روابط عمومی اداره مشخص شود. روابط عمومی یک اداره در سطح شهر باید اهل قلم، قانونمدار و اهل فکر باشد و از هرگونه جهت گیری پرهیز کند و در فضای تبلیغاتی حضور پیدا نکند.
|
نظر بدهید