
شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی یران (شارا)–|| طی حکمی از سوی سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، محمد بصیریان به سمت رییس اداره اطلاع رسانی، افکارسنجی و ارتقاء اگاهی های عمومی این معاونت از دادگستری کل استان کرمان منصوب شد.
به گزارش شارا، در این حکم امده است: از آنجا که نقش آگاهی های عمومی و حقوقی نسبت به مسائل و موضوعات اجتماعی در کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و جرایم غیر قابل کتمان است و با توجه به روند فزاینده جرایم و پیامدهای ناشی از آن و افزایش ورودی پرونده ها به سیستم قضایی، نیاز به یک هم افزایی و اطلاع رسانی گسترده در راستای ارتقای سطح آگاهی های عمومی افراد در مقابله با آسیب های اجتماعی نمود پیدا کرده است.
لذا انعکاس به موقع و نظام مند این اقدامات و برنامه ها میتواند اثربخشی آنها را دو چندان نماید و همچنین نقش و جایگاه پیشگیری از وقوع جرم را بیش از پیش در بین مردم و مسئولین استحکام بخشد.
پر واضح است ضرورت تحقق این مهم ساماندهی، مدیریت و بهره مندی از افراد متخصص ،لایق و توانمند است.
بر این وجه، نظر به سوابق، توانمندی وتجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس اداره اطلاع رسانی، افکار سنجی، و ارتقاء آگاهی های عمومی ،معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تعیین می شوید.
امید است با توجه به رویکرد سند تحول قوه قضاییه وبرنامه های ابلاغی در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
شایان ذکراست محمدبصیریان، دانش آموخته رشته روابطعمومی، صاحب کتب روابطعمومی توانمند، کرمان یک قرن روزنامه نگاری، هفت سین در قران و مقالاتی چون نشریه داخلی، ارشیو در روابطعمومی بوده و سمت هایی چون رییس خبرگزاری میزان دفتر کرمان، مدیر روابطعمومی دادگستری کل، مشاور رییس کل دادگستری، عضو هیات منصفه دادگاه مطبوعات، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان، رییس اداره مطبوعات و امور اگهیها، رییس روابطعمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان کرمان و سمنان، مدیرمسولی نشریه عصر روابطعمومی و پایگاه خبری عصر عدالت را در کارنامه خود دارد.
|
نظر بدهید