سومین گردهمایی آموزشی مسئولین روابط‌عمومی سازمان نظام مهندسی معدن

دکتر بستامی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری گردهمایی‌های آموزشی روابط‌عمومی، این اتفاق را کاربردی و مبتکرانه دانست و از واحدهای روابط‌عمومی درخواست نمود تا با همکاری و یاری یکدیگر و تلاش روزافزون جایگاه سازمان نظام مهندسی معدن را ارتقا بخشند و هرجا نامی از معدن و صنایع معدنی برده شد، سازمان نظام مهندسی معدن می‌بایست در کنار آن ایستاده باشد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || دکتر بستامی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری گردهمایی‌های آموزشی روابط‌عمومی، این اتفاق را کاربردی و مبتکرانه دانست و از واحدهای روابط‌عمومی درخواست نمود تا با همکاری و یاری یکدیگر و تلاش روزافزون جایگاه سازمان نظام مهندسی معدن را ارتقا بخشند و هرجا نامی از معدن و صنایع معدنی برده شد، سازمان نظام مهندسی معدن می‌بایست در کنار آن ایستاده باشد.

به گزارش شارا، همچنین مسئولین روابط‌عمومی استان‌ها را در انتشار اخبار به؛اطلاع رسانی به موقع، صحیح و با صداقت، بدون جانبداری، همچنین اطلاع رسانی گسترده توانمندی‌های این سازمان دعوت نمود.


قابل ذکر است یک دوره آموزشی با عنوان «معرفی و نحوه استفاده از چند اپلیکیشن کاربردی» ذیل گردهمایی فوق برگزار گردید.

 

انتهای پیام/

<div id=”div_eRasanehTrustseal_24429″></div>
<script src=”https://trustseal.e-rasaneh.ir/trustseal.js”></script>
<script>eRasaneh_Trustseal(24429, false);</script>