شبکه اطلاع رسانی روابطعمومی ایران (شارا)–|| به نظر می رسد گرایش عمومی برای بررسی مجدد تئوری ارتباطات به وجود آمده است. اگر چه پیش بینی گرایش های تئوریک آینده کاری دشوار است، اما احتمالا تئوری ارتباطات همچنان توجه زیادی را به خود جلب خواهد کرد.
در این رشته هنوز هم چیزهایی نهفته است که باید فاش شود: پیش زمینه تحلیلی آن و محدودیت های حاصل از همکاری آشکار، نگرش های فلسفی به تئوری ارتباطات در جلوه های متعددش.
تئوری های رشته ارتباطات و مطالعات رسانه ها گاهی اوقات از نظر تحلیل های تکنیکی و تفکرات پدیدار شناسی مبهم به نظر می رسند. اصطلاحاتی همچون رسانه، رسانه ها به طور محض به شالوده هستی شناختی بر می گردد. در حالیکه چندین علم بر ابعاد مختلف امکانات و احتمالات آن و عدم قطعیت رسانه ها و فرآیند اطلاعات متمرکز شده است، مطالعات رسانه ای و ارتباطی، نهضت خود را تحت عنوان سنجش تقریبی تاثیرات میانی ادامه می دهد.
تفسیرهای قومی و اجتماعی – سیاسی از رسانه ها و ارتباطات باید با پیشرفت های اخیر در تئوری ارتباطات و گزارش های نظریه شناختی رسانه ها و ارتباطات پیوند داشته باشند. بنا بر این سوالی انتقادی از امکانات و پتانسیل تئوری ارتباطات مناسب و مقتضی به نظر می رسد.
مرجع فارسی: شبکه اطلاع رسانی روابطعمومی ایران (شارا)
|
نظر بدهید