رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:  راه ورود زنان متخصص روابط عمومی به رده‌های عالی مدیریت باید هموار باشد

زنان در جهان یک بخش غیرقابل تفکیک از حیات بشری هستند که در همه ابعاد زندگی می‌توانند نقش‌آفرینی کنند بویژه در عرصه‌های روابط عمومی نقش موثری را ایفا می‌کنند.

 

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: نبودن توازن جنسیتی در سطوح عالی مدیریت به نحو بارزی در کشور ما مشاهده می‌شود اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سعی شده به زن توجه بیشتری شود.

به گزارش شارا، دکتر عبدالرضا عزیزی در نخستین همایش ملی زن و روابط عمومی که توسط موسسه کارگزار روابط عمومی برگزار شد، افزود: زنان در جهان یک بخش غیرقابل تفکیک از حیات بشری هستند که در همه ابعاد زندگی می‌توانند نقش‌آفرینی کنند بویژه در عرصه‌های روابط عمومی نقش موثری را ایفا می‌کنند. وی تصریح کرد: براساس آمار موجود بیش از 60 درصد از افراد دانشگاهی را زنان تشکیل می‌دهند و این نشان‌دهنده بالا بودن پتانسیل و توانمندی آنها است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد حضور زنان در سطوح مدیریتی به نفع سازمان‌ها است چراکه براساس آمار، کارآیی زنان 25 درصد بیشتر از مردان است. از این رو ما باید به سمتی حرکت کنیم که زنان در سطوح عالی مدیریتی نقش داشته باشند.. عزیزی با اشاره به این که نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: 50 درصد از شرکت کنندگان در انتخابات را زنان تشکیل می‌دهند. بنابراین زنانی که در عرصه روابط عمومی موانع فردی و نهادی دارند، باید بر آنها غلبه کرده و تصاویر و ریشه این موانع را دور بریزند و خود را برای ورود به سطوح مدیریتی آماده کنند. به اعتقاد وی، مشاغل باید براساس شایستگی و دانش تخصصی و قابلیت‌های فردی باشد نه نگاه جنسیتی.
از این رو راه برای ورود زنان متخصص بویژه در روابط عمومی باید هموار باشد. در ادامه این همایش، دکتر حلیمه عالی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید خودمان را قبول داشته باشیم و تا زمانی که همت نکنیم، اتفاقی رخ نمی‌دهد. وی افزود: همه ما به توانمندی‌های زنان ایمان و اعتقاد داریم چون هم وظیفه مادری و همسری دارند و هم در اجتماع حضور دارند. به گفته وی، زنان ما فعال‌تر از مردان ما هستند. مسأله‌ای که وجود دارد، این است که زنان مظلوم واقع شده و به توانمندی‌های آنها توجه نشده است. فرحناز رافع، رئیس جمعیت داوطلبان هلال احمر نیز گفت: در قرآن وقتی از انسان‌های مؤمن یاد می‌شود، به زنان اشاره می‌شود. از منظر رهبر معظم و امام راحل نیز زنان حق انتخاب شدن و مشارکت در سازندگی را دارند. اما باید دید چقدر ما در سازندگی نقش داشته و اجازه ورود به مسائل را داریم. وی افزود: در مسائل سیاسی زنان می‌توانند انتخاب کنند ولی حق انتخاب شدن را ندارند از این رو باید کمک کنیم تا از این حصار خارج شده و به عنوان عنصر توانمند در جامعه نقش داشته باشیم.
منبع: روزنامه ایران