شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- دکتر حمید میرزاده با تاکید بر اینکه رسانههای دانشگاه آزاد باید با یک ارتباط ارگانیک و سازمان یافته و همافزایی یکدیگر را تقویت کنند،گفت: مخاطبشناسی علمی و افزایش ارتباطات دانشگاه آزاد موجب محبوبیت و مقبولیت آن خواهد شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده در مراسم افتتاح دانشکده خبر این دانشگاه که همزمان با آغاز ماه محرم صورت گرفت، گفت: موضوع مهم ارتباطات و اطلاع رسانی در ماه محرم نهفته است چرا که اگر ارتباطات و اطلاعرسانی نبود، قیام امام حسین(ع) در غوغا سالاری دورانهای گذشته محو و نابود میشد.
وی ادامه داد:در عصر پر شتابی که تغییرات شگفت انگیزی را شاهدیم، ارتباطات حرف اول ر ا میزند به طوری که بین 70 تا 80 درصد وقت مردم صرف امور ارتباطی آنان میشود و همه موجودات زنده برای تداوم حیات نیاز به ارتباطات دارند.
علمی برخورد کردن با موضوع ارتباطات توجه به آن را بیشتر میکند
میرزاده اضافه کرد: مردم برای تداوم حیات و بهبود زندگی خویش باید ارتباطات خود را تقویت کنند و از آنجا که موضوع ارتباطات مسئله پیچیده و تخصصهای آن بسیار کمیاب است در جامعه ما از اهمیت مضاعفی برخوردار میشود. اما ضرورت علمی برخورد کردن با موضوع ارتباطات توجه به آن را بیشتر میکند.
رئیس دانشگاه آزاد گفت: پس از تشکیل شورای راهبردی اطلاعرسانی و ارتباطات در حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه و با همکاری و مدیریت دکتر رضاییان دبیر این شورا، به ضرورت راهاندازی دانشکده خبر پی بردیم تا اینکه در نشستی که با همکاران رسانهای داشتیم پیشنهاد راهاندازی این دانشکده مطرح شد و من در همان جلسه قول مساعد برای انجام آن دادم که در ادامه ایجاد بسترهای اجرایی برای راهاندازی در دستور کار قرار گرفت.
میرزاده ادامه داد: انشاءالله با اجرای طرح تجمیع واحد تهران مرکزی یک ساختمان مناسب و در شأن ارتباطات و دانشکده خبر فراهم خواهیم کرد.
وی ادامه داد این دانشکده اکنون دارای 950 دانشجو در 10 رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری با 28 عضو هیئت علمی شامل استادیار، دانشیار و مربی است.
میرزاده با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکلاتی که سازمانها و دستگاهها با آن دست به گریبان هستند، گوش ندادن است. 60 درصد از عدم تفاهمها در جامعه مربوط به گوش ندادن است. بنابراین میتوانیم در دانشکده خبر روشی علمی را آموزش دهیم که پدیده گوش ندادن اصلاح شود و من امیدوارم روشهای علمی در دانشکده خبر با مخاطبشناسی علمی همراه باشد.
با توسعه ارتباطات در دانشگاه آزاد، چرایی تصمیمات خود را به مردم اطلاع دهیم
وی افزود: خوشبختانه دولت تدبیر و امید محبوبیت خیلی خوبی در بین مردم دارد اما ممکن است سوالات بسیاری در زمینه تصمیمگیریهای دولت در ذهن مردم وجود داشته باشد چرا که مردم دوست دارند بدانند که نحوه تصمیمگیریها چگونه است. ما هم باید در دانشگاه آزاد اسلامی سعی میکنیم با توسعه ارتباطات چرایی تصمیمات خود را به مردم اطلاع دهیم و با روشهای علمی، ارتباطات بیشتری با مخاطبان داشته باشیم تا محبوبیت و مقبولیت ما افزایش پیدا کند؛ البته روابط عمومی انعکاس دهنده بخشی از فعالیتهای ماست.
دانشکده خبر تامینکننده نیروی انسانی متخصص برای مجموعه رسانههای کشور و دانشگاه آزاد اسلامی باشد
رئیس دانشگاه آزاد همچنین گفت: رسانههای این دانشگاه نظیر خبرگزاری آنا، روزنامه فرهیختگان، ایسکانیوز، هفتهنامه فارغ التحصیلان و روابط عمومی باید با یک ارتباط ارگانیک و سازمانیافته کار رسانهای و سازماندهی خبر را افزایش دهند و من پیشنهاد میدهم یک شبکه و کانونی برای این همگرایی ایجاد شود.
وی اظهار امیدواری کرد: دانشکده خبر تامینکننده نیروی انسانی متخصص برای مجموعه رسانههای کشور و دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در حاشیه مراسم افتتاحیه دانشکده خبر این دانشگاه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت ارتباطات به عنوان حرف اول در دنیای پیچیده تکنولوژی امروز،گفت:با توجه به رسالت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مصوبه شورای راهبردی ارتباطات و اطلاع رسانی دانشگاه، به منظور گسترش دانش ارتباطات و خبر و همچنین تامین کادر علمی مورد نیاز ،این دانشکده در 10 رشته با 28 عضو هیات علمی راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستردگی که در سطح کشور و تاثیر بسیار بالایی که در توسعه اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی ایران دارد، نیاز داشت که به صورت علمی با موضوع ارتباطات و اطلاع رسانی برخورد کند که این اقدام شروع یک حرکت بزرگ تر است.
رئیس دانشگاه آزاد پیشنهاد داد تا شبکهای برای همگرایی و ایجاد ارتباطات بین رسانههای این دانشگاه نظیر خبرگزاری آنا، روزنامه فرهیختگان، ایسکانیوز، هفتهنامه فارغ التحصیلان و روابط عمومی ایجاد شود.
|
نظر بدهید