15مدیرروابط عمومی فعال درفهرست خادمان و سفیران استان فارس قرارگرفتند

همزمان با روز ارتباطات و روابط‌عمومی به ابتکار اداره کل پست استان فارس 15 مدیر روابط عمومی فعال درفهرست یک ازهزارخادمان و سفیران استان فارس قرارگرفتند.

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)|| همزمان با روز ارتباطات و روابط‌عمومی به ابتکار اداره کل پست استان فارس 15 مدیر روابط عمومی فعال درفهرست یک ازهزارخادمان و سفیران استان فارس قرارگرفتند.

به گزارش شارا به نقل از روابط عمومی پست فارس؛ براین اساس به نشانه تقدیر از فعالیت روابط عمومی های استان فارس تمبر یادگاری این افراد درقالب “روابط عمومی اثرگذار و معنا گرا “چاپ و منتشر شده است.

ازاین تعداد سه نفر ازبانوان فرهیخته ای هستند که همپای مردان در بخش روابط عمومی توانسته اند به خوبی ایفای نقش کنند.


روابط عمومی های شاخص استان خادمان و سفیرانی هستند که توانسته اند شاخص های این خطه از کشورمان را ارتقاء دهند.

در راستای این طرح ابتکاری، پست فارس با چاپ تمبر مدیران، نخبگان، هنرمندان، قاریان نوجوان، روحانیت، خانواده معظم شهدا و خبرنگاران به عنوان سفیران و خادمان درصدد معرفی آنان به نسل جوان و نوجوان است.

منشور اصلی طرح یک از هزار معرفی سفیران و خادمان الگوی گرفتن ازدانش و بینش آنان و اجرایی کردن ایده‌های نوین در جامعه دانست.


با اجرای معرفی سفیران و خادمان کار شناسایی نخبگان و افراد موثر در ارتقاء شاخص‌های مختلف استان فارس آغاز شده و ادامه دارد.

با انتشار تمبر سفیران و خادمان عملا فارس دارای آلبوم بهترین‌های این استان خواهد شد.