اول: Google Ngram Viewer

دوم : Google Correlate

سوم : Google Trends

چهارم : Google Think Insights

پنجم : Google Public Data Explorer

در پایگاه دادههای مختلف در سرتاسر دنیا از جمله بانک جهانی ، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه ، یوروست و اداره آمار ایالات متحده به جستجو بپردازید.بعد از یافتن آنچه که میخواهید، دستهبندیهای مختلف را با رسم نمودار از محورهای مدنظرتان ، جداسازی کنید.سپس اطلاعات را میتوانید با نمودارهای میلهای،پراکنشی،خطی یا بر روی یک نقشه نشان دهید.
ششم : Full Value of Mobile

به عنوان یک ماشین حساب مفید برای کسبوکارها این سرویس گوگل محاسبه میکند که داشتن یک سایت موبایل چه مقدار ارزش دارد.این ابزار نشان میدهد که مشتریان چگونه با جنبههای مختلف تجارت شما در تعامل هستند.
هفتم : Get your Business Online

این سرویس ابتکاری از گوگل است تا کسبوکارهای محلی بیشتری را به وب آورده و به رشد اقتصاد و تجارتهای محلی کمک کرده باشد.این ابتکار میخواهد مردم را تشویق به آنلاین کردن سایر تجارتهایشان کرده با این هدف که تمامی آمریکا را تحت پوشش این موضوع قرار دهد.همچنین لیستهایی برای آموزشها و حضور در همایشها وجود دارد و خدمات رایگان آن شامل یکسال میزبانی وب رایگان نیز میشود.
هشتم : webmaster tools

این ابزار به مدیران وبسایت اجازه میدهد که میزان بازدید و پایداری وبسایت خود را بررسی کنند.هم چنین ابزارهای کمکی دیگری مانند Structure Data Markup Helper و Google Places for Business نیز در این ابزار وجود دارند.
نهم : schemer

این ابزار ترکیبی از دو کار مختلف یعنی تنظیم فهرست کارهای روزانه ( to-do list ) و برنامهریزی برای همایشهای اجتماعی مختلف را انجام میدهد.با حساب کاربری گوگل پلاس خود وارد شوید و تنظیمات مورد نظرتان را اعمال کنید.سپس shemer به شما فعالیتهایی برای انجام در منطقه اطرافتان را پیشنهاد میکند.این ابزاری فوقالعاده برای مسافرانی است که میخواهند بیشترین بهره را از مسافرت خود ببرند. و همچنین به افراد محلی نیز کمک میکند تا در روزهای خستهکننده کاری برای انجام دادن پیدا کنند.شما هم چنین میتوانید با دوستان خود در گوگل پلاس نیز همکاری کرده و مشاهده کنید چه کسانی علاقه دارند تا فعالیتی مشابه با شما را انجام دهند.
دهم : Google Fonts

این ابزار وبفونتهای متن باز ( Open Source ) مختلفی برای مصارف شخصی یا تجاری ارائه کرده است.تا به حال ۶۲۹ فونت مختلف در دسترس هستند.و میتوانید آنها را بر اساس ضخامت ، شیب ، عرض و اسکریپتهایشان جداسازی کنید.
یازدهم : Google Developer

این سرویس مجموعه منابع مختلفی را میزبانی میکند که توسعهدهندگان وب از آنها استفاده میکنند. ابزارهایی که برای جهانی کردن وبسایتهای مختلف و ارائه آموزشهای مستقیم به کار میروند.توسعهدهندگان همچنین میتوانند برای ملاقات و همکاری به گروههای محلی ملحق شوند.
دوازدهم : Dart

دارت یک زبان برنامهنویسی است که توسط گوگل توسعه داده میشود.گوگل امیدوار است که این زبان بتواند جایگزینی برای جاوا اسکریپت به عنوان زبان برنامهنویسی برای اپلیکیشنهای مدرن در وب باشد.دارت در سال ۲۰۱۱ منتشر شد و هنوز در حال بررسی و توسعه است.با این هدف که کدنویسی و همکاریها آسانتر شوند ، دارت به طوری طراحی شده که کدنویسی با آن حتی برای توسعهدهندگان مبتدی نیز ساده و راحت باشد.
سیزدهم: Google Keep

Google Keep ابزاری جدید از طرف گوگل است که به شما کمک میکند تا یادداشتها ، تصاویر و صداهای ضبط شده خود را نگهداری کنید.Google Keep به حساب کاربری Google Driver شما متصل میشود و با رابط کاربری سادهی خود ، ابزاری مناسب برای افرادی است که به دنبال نگهداری و استفاده از کارها و یادداشتهای خود در اپلیکیشنی مدرن هستند.
چهاردهم : Google Sky

به عنوان بخشی از Google Earth این سرویس به شما اجازه میدهد که در فضا و منظومههای خورشیدی مختلف به جستجو بپردازید.با همکاری ناسا ، تصاویر Google Sky از تلسکوپ هابل برداشته میشود.همچنین Google Earth دو زیر مجموعه دیگر نیز دارد که به عنوان Google Mars و Google Moon شناخته میشوند.
مطمئا ابزارهای دیگری از گوگل وجود دارد که باز ما نمیشناسیم. اگر شما آن را میشناسید. معرفی کنید.
|
نظر بدهید