شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران(شارا)، این سخنان که در طی یک مذاکرده با حضور مدیر، بخش روابط عمومی ارتش، سرتیپ اولاجید لالی، رئیس بخش فناوری موسسه ملی روابط عمومی، اوهاری اوزوندو، برگزار می شد، ضمن تقدیر از دولت فدرال به خاطر رشد اقتصادی نیجریه در رتبه بندی های جدید به عنوان پرشتاب ترین اقتصاد افریقا و 25 مین کشور از نظر سرعت رشد اقتصادی در جهان، خواسته شد که تلاش های گسترده تری برای تحرک بیشتر اقتصادی در این زمینه انجام شود.
اوهاری گفت: «امروز ما نیازمند مهار جنبه هایی از اقتصاد ملی هستیم تا بتوانیم از مزیت های نسبی آن به منظور تغییر موقعیت کشور در چشم انداز اقتصاد جهانی بهره مند شویم.»
وی خاطر نشان ساخت که صنعت نولیوود در حال حاضر پس از هالیوود امریکا و بالیوود هندوستان در جایگاه سوم جهانی قرار دارد و این صنعت می تواند جایگاه مناسبی برای رقابت با سایر کشورها باشد.
در ادامه رئیس موسسه ملی روابط عمومی نیجریه یادآور شد با وجود درامد سرانه 2800 دلار در دسامبر 2013، و برنامه تولید برق 4000 مگاواتی در 2020، نیجریه هنوز از افریقای جنوبی با 11500 دلار درآمد سرانه و 240000 مگاوات برق عقب است. وی از دولت فدرال درخواست کرد که به منظور بالا بردن توان تجدید حیات بر روی بخش هایی نظیر نیرو و کشاورزی که حوزه گسترده ای را در بر می گیرند، تمرکز کند. چراکه این بخش ها امکان ایجاد رشد ملی را از طریق ارائه فرصت های شغلی فراهم می کنند و به طور همزمان بر روی سایر بخش های اقتصادی نیز اثر مثبت دارند. وی همچنین در مورد نیاز به اولویت بندی تلاش در جهت توانمندسازی جوانان برای کسب مهارت افزود ایجاد ثروت به رشد صنعتی متکی است و می تواند به منظور ریشه کن کردن فقر در کشور به کار رود.
وی ضمن تقدیر از همکاری های اخیر میان رسانه و سخنگویان امنیت و تحت نظارت دفتر مشاور امنیت ملی که به دنبال پر کردن شکاف اطلاعات میان نیجریه ای ها و دولت و در مورد مسائل ملی از قبیل چالش های امنیتی انجام شده، افزود: وی اطلاعات را به عنوان یکی از اجزای حیاتی توسعه ملی شناسایی کرد و اظهار کرد در صورتی که بخواهیم استراتژی های پایداری را به منظور توسعه زندگی مسالمت آمیز در کشور اجرا کنیم، این کار تنها از طریق جمع آوری اطلاعات و به اشتراک گذاری آن امکان پذیر است.
رئیس موسسه ملی روابط عمومی نیجریه ضمن تبریک به انتخاب سخنگوی امنیت گفت: «کنفرانس ملی پیش رو بار دیگر، یک بستر نادر برای بررسی جمعی و پیگیری مسائلی است که ما را به هم نزدیک می کند و از فروپاشی جمع جلوگیری می نماید.»
او با این حال، استفاده از یک بستر برای بحث های بیشتر احزاب سیاسی برای کار در یک جامعه نیجریایی متحد و توانمند در سال 2015 را مفید دانست.
وی در نهایت با اذعان به اهمیت روابط عمومی برای شکل دهی افکار عمومی از موسسه ملی روابط عمومی درخواست کرد تا با برگزاری کارگاه های روابط عمومی برای افسران و افرادی که در حوزه های مرتبط با مردم فعالیت می کنند، به توسعه کشور یاری رسانند.
منبع: http://allafrica.com/stories/201404170099.html
|
نظر بدهید