وبینار هماهنگی و برنامه ریزی روابط‌عمومی های سازمان انتقال خون برگزار شد

وبینار هماهنگی و برنامه ریزی روابط‌عمومیهای ادارات کل انتقال خون کشور و ستاد سازمان انتقال خون ایران با حضور مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط‌عمومی و همکاری های بین الملل، مدیر روابط‌عمومی سازمان و مدیران و کارشناسان روابط‌عمومی استانها برگزار شد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| وبینار هماهنگی و برنامه ریزی روابط‌عمومیهای ادارات کل انتقال خون کشور و ستاد سازمان انتقال خون ایران با حضور مدیرکل دفتر مدیرعامل و روابط‌عمومی و همکاری های بین الملل، مدیر روابط‌عمومی سازمان و مدیران و کارشناسان روابط‌عمومی استانها برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان انتقال خون ایران، این وبینار برای هماهنگی و انسجام بخشی به فعالیت های روزهای پایان سال، تعطیلات بهار و ماه مبارک رمضان برگزار شد.


در این وبینار دکترعباس صداقت ضمن تأکید بر اهمیت نقش و جایگاه روابط‌عمومی در ایجاد ارتباط اجتماعی مناسب میان اهدا کنندگان و تامین کنندگان خون و سایر مخاطبان گفت: در فرایند های تامین خون بیش از 1500 استاندارد مورد استفاده قرار می گیرد ولی بسیاری از مردم و مسؤولان اطلاعی از این فرایند پیچیده ندارند و شناساندن زحمات این فرایند بر عهده روابط‌عمومی است.


وی با اشاره به دو ماه پیش رو گفت: تامین خون در این بازه زمانی می تواند با چالش روبه رو شود زیرا هم زمانی تعطیلات نوروزی، همه گیری کرونا، سفرهای پیش رو و ماه مبارک رمضان همیشه کاهش آمار اهدای خون را در پی داشته است و روابط‌عمومی در کنار دفتر جذب نقش مهمی در جذب و هدایت افکار عمومی برای اهدای خون در این روزها دارد.


وی با تاکید بر پرهیز از تهییج مردم و اهدای خون هیجانی گفت: باید با تمهیدات مناسب برنامه ریزی به شکلی صورت گیرد که تمام این روزها با مراجعه منظم مردمی ذخایر خون به طور پیوسته تامین شود.


غلامرضا طارمی مدیر روابط‌عمومی سازمان انتقال خون ایران نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های روابط‌عمومی طی سال 1400، با دعوت از روابط‌عمومی های ادارات کل استانی برای تعامل مناسب با سازمانها و ارگانها و انعکاس مناسب اخبار و اطلاعات گفت: سازمان انتقال خون با تامین کنندگان منحصر به فرد خود یعنی مردم باید نگاه تخصصی به نوع ارتباطات داشته باشد و به همین دلیل نیز در مرکز توجه قرار می گیرد.


وی با تاکید بر تکریم اهدا کنندگان از کارگزاران روابط‌عمومی در ادارات کل استانی خواست تا با برنامه ریزی منسجم و مدیریت رویدادها، بهره گیری از ظرفیت صداو سیما و شبکه های اجتماعی و سایر رسانه ها، به آگاهی بخشی مردم همت گمارند و با تعامل مناسب با سازمان و ارگانهای سلامت محور و همسو مانند بسیج، ارتش، سپاه، هلال احمر، انجمن های خیریه و کارخانجات، ضمن هدفمند کردن و نظم بخشیدن به روند اهدای خون، در مورد نیاز به خون و فراورده های آن اطلاع رسانی مناسبی داشته باشند.


این وبینار با ارائه نکات آموزشی و پرسش و پاسخ به کار خود پایان داد.