شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا)–|| «واقعیت مجازی تجربهای است برای شبیهسازی موقعیتهای واقعی در دنیایی مجازی. کاربردهای واقعی این تکنولوژی شامل مواردی همچون بازیهای ویدیویی، شبکههای اجتماعی، آموزش و برگزاری دورههای مجازی ضمن خدمت میشود. جان ریسیت لو، مدیرعامل شرکت نرمافزار یونیتی پیشبینی کرده که هدستهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده تا2030 به اندازه کنسولهای بازی امروزی رواج پیدا خواهند کرد و فراوان خواهند شد.
با گسترش روزافزون وسایل پوشیدنی مبتنی بر واقعیت مجازی و منتقل کردن انسانها به دنیاهای مجازی جایگزین، متاورس به فضایی امن و راحت و شبیه به خانه برای انسانها تبدیل خواهد شد و این پیشرفت موجب دگرگون شدن بسیاری از صنایعی خواهد شد که از این تکنولوژی استفادههای فراوانی داشته باشند.
دستکشهای واقعیت مجازی بهزودی رواج گستردهای خواهد یافت و در کنار سایر تکنولوژیهای پوشیدنی واقعیت مجازی و همچنین پلتفرمهای مخصوص واقعیت مجازی این امکان را به کاربران خواهد داد تا با سایر کاربران واقعیت مجازی ارتباط بگیرند. بهعنواننمونه، در پلتفرم هوری زون فیسبوک شما میتوانید در جهانهای مجازی مختلفی جستجو و کاوش کنید. در آنجا افراد بسیاری از سرتاسر جهان حضور دارند و در چالشهای سرگرمکننده و مجازی آن مشارکت میکنند.
و اینیک تجربه تعاملی فوقالعاده است که به افراد این امکان را میدهد تا در یک اتاق مجازی دورهم جمع شوند و فارغ از فاصلههای مکانی و جغرافیایی با هم کار کنند. در حال حاضر، پرطرفدارترین و بهترین هدستهای واقعیت مجازی موجود در بازار عبارتند از Oculus quest, HTC, Vive, Cosmos, Sony, PlaystationVR Valve index» (پاتل، 2022).
|
نظر بدهید