
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)–|| مدیرکل روابطعمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه از راهاندازی پویش خودمراقبتی و خودنظارتی از سوی فعالان حوزه ارتباطات و رسانه در استان خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه کرمانشاه از لحاظ شیوع ویروس کرونا در وضعیت هشدار قرار گرفته باید مردم را نسبت به رعایت نکات بهداشتی حساستر کنیم.
به گزارش شارا، «وحید خسروی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باتوجه به افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کرمانشاه در جلسه ستاد مدیریت و مبارزه با کرونای استان اقدامات پیشگیرانه و رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط مسوُولان و مردم به عنوان یکی از راهکارهای مقابله با این بیماری عنوان شد.
وی تصریح کرد که تصمیم گرفتیم با همراهی و همدلی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی و فعالان رسانه ای پویش خودمراقبتی و خودنظارتی را برای مهار و عبور از پیک کرونا در استان کرمانشاه از امروز ۲۷ خرداد آغاز کنیم.
وی ادامه داد: از ابتدای شروع کرونا مردم استان کرمانشاه نقش مهم و موثری در کنترل و مهار بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع این ویروس را بر عهده داشته اند و در انجام مسوُولیت اجتماعی خود برای حفاظت از سلامت عمومی نقشی پویا بر عهده داشته اند که تاکنون این مشارکت به نحو مطلوبی ادامه دارد.
عضو ستاد استانی مدیریت و مبارزه با کرونا استان کرمانشاه در ادامه گفت: در شرایط فعلی که غیرقابل اجتناب است و به مرحله پیک دوم بیماری کرونا رسیده ایم شاهد هستیم که میزان حساسیت و توجه مردم عموما به دلیل کاهش محدودیت ها کاهش پیدا کرده و به این دلیل از همه مردم تقاضا داریم مانند ماه های اسفند سال۹۸ و فروردین سال ۹۹ با حساسیت، توجه، همدلی و مشارکت و همراهی برای حفاظت از سلامت خود و خانواده و جامعه دوباره در پویش و نهضتی فراگیر برای مقابله با کرونا با کادر ایثارگر و فداکار بهداشت و درمان همراه و همگام شوند.
خسروی، تاکید کرد با انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت توصیه های بهداشتی به سمت عبوری کم خطر با کاهش خسارت احتمالی از این بیماری برویم.
دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های استان کرمانشاه اضافه کرد: براین اساس نقش رسانه ها و روابط عمومی دستگاه های اجرایی، نهادها، تشکل ها و سازمان های مردم نهاد و اقشار مختلف جامعه، بازاریان و اصناف در راه اندازی این پویش و پیوست فرهنگی در قالب حرکتی فراگیر و همه جانبه برای مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال بسیار مهم و حیاتی است.
خسروی بر استفاده از ظرفیت شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برای اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی با موضوع پیشگیری از ابتلا به کرونا نیز تاکید کرد و از همه اعضای روابط عمومی دستگاه ها خواست در این راستا تلاش نمایند.
او گفت: رفتار ما تعیین کننده سلامت عموم مردم و عبور از این بحران است و بر این اساس از همه فعالان عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی تقاضا داریم به این پویش بپیوندند و سهم خود را در قبال حفظ سلامت شهروندان و نجات استان ایفا کنند.
وی اضافه کرد: از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه و سازمان بهزیستی و دستگاه های متولی کودکان نیز میخواهیم نقش کودکان به عنوان ناظر بر رفتار خانواده ها در پیشگیری از ابتلا به کرونا را یادآور شوند.
او گفت: از همه مردم تقاضا داریم محدودیت ها و مصوباتی را که ابلاغ شده دقیق رعایت کنند و در تمام اماکن و فضاهایی که تردد دارند حتما رعایت فاصله و استفاده از ماسک اقدام کنند و به عنوان یک فرهنگ نسبت به افرادی که سلامت دیگران را به خطر می اندازند پویا و کنشگر باشند و در این زمینه راهنمایی و توجه به دیگران این همراهی را بیشتر کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد از دیروز تا امروز ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۳۹ مورد بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۹۲ هزار و ۴۳۹ نفر رسید.
دکتر سیما السادات لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹ هزار و ۶۵ نفر رسید و خوشبختانه تا کنون ۱۵۲ هزار و ۶۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
او گفت: استانهای خوزستان، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، لرستان، کرمانشاه، گلستان، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان در وضعیت قرمز قرار دارند.
|
نظر بدهید