محدودیت‌های جدید پنتاگون برای خبرنگاران | واکنش رسانه‌ها و نگرانی آزادی مطبوعات
مقررات جدید پنتاگون محدودیت‌هایی برای خبرنگاران ایجاد کرده و سازمان‌های خبری هشدار داده‌اند که آزادی مطبوعات در خطر است.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ایران (شارا) || با وجود اعتراض گسترده سازمان‌های خبری و گروه‌های ناظر، وزارت دفاع آمریکا در حال اجرای مقررات جدیدی برای خبرنگاران پنتاگون است.

به گزارش شارا به نقل از سی‌ان‌ان، انجمن مطبوعات پنتاگون اعلام کرده است که این محدودیت‌ها «به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که آزادی مطبوعات را محدود کنند» و موجب «انزوای بیشتر خبرنگاران» خواهند شد.

این انجمن که نماینده خبرنگاران مستقر در پنتاگون است، هشدار داده که مقررات جدید ممکن است خبرنگاران را صرفاً به‌خاطر انجام وظیفه‌شان در معرض پیگرد قانونی قرار دهد.

در بیانیه انجمن همچنین آمده است که پیت هگست، وزیر دفاع، افکار عمومی را درباره اصول دسترسی رسانه‌ها به اطلاعات گمراه کرده است.

شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، در پاسخ به انتقادات از طریق شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد که این اختلافات ناشی از نارضایتی نسبت به افشای اطلاعات محرمانه است.

 دیوید بادر، خبرنگار آسوشیتدپرس، گفته است که قرار است خبرنگاران پنتاگون تا «هفته آینده» بیانیه‌ای را امضا کنند که محدودیت‌های جدید را تأیید می‌کند.

 اما تعدادی از خبرنگاران اعلام کرده‌اند که این بیانیه را امضا نخواهند کرد. به همین دلیل، اگر معاونان وزیر دفاع بر اجرای طرح پافشاری کنند، ممکن است این خبرنگاران دسترسی خود به ساختمان پنتاگون را از دست بدهند.

نماینده روابط عمومی شبکه CNN تأیید کرده است که خبرنگاران این شبکه فعلاً قصد امضا ندارند. با این حال، او یادآور شد که داشتن کارت خبرنگاری پنتاگون برای پوشش اخبار نظامی الزامی نیست — گرچه دسترسی مستقیم می‌تواند مفید باشد.

نماینده CNN تأکید کرد: «ماموریت ما برای گزارش دقیق و بی‌طرفانه درباره پنتاگون و دولت ترامپ، بدون توجه به محدودیت‌های فیزیکی در دسترسی، ادامه خواهد داشت.»

با کلیک روی لینک زیر به کانال تلگرام ما بپیوندید:

https://telegram.me/sharaPR

انتهای شارا/