فردا؛ بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها گشایش می‌یابد

بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، 16 تا 22 آبان 94 با شعار نقد منصفانه، پاسخ مسوولانه با حضور مؤسسات مطبوعاتی، نشریات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

4 Ways to Go Beyond the Press Release in a Post Panda World image panda bear 1113tm pic 106 300x199


شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا) بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری فردا (شنبه 16 آبان) با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان روزنامه‌ها و اصحاب رسانه در مصلای امام خمینی (ره) گشایش می‌یابد.


به گزارش خبرگزاری موج، در این رویداد بزرگ رسانه ای کشور بیش از 600 رسانه داخلی فعالیت‌ها و آثار خود را در 567 غرفه به نمایش می‌گذارند.


در این دوره نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها علاوه بر مطبوعات و رسانه‌های کشور، مؤسسات مطبوعاتی، روابط عمومی‌ها، ادارات ارشاد استان‌ها، خانه مطبوعات استان‌ها، مطبوعات و رسانه‌های استانی، موسسه خانه کتاب، صندوق اعتباری هنر، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و…نیز حضور خواهند داشت.


امسال گروه دین و اندیشه با 27 شرکت کننده، فرهنگی و هنری 57، سیاسی و اقتصادی 79، آموزشی و تخصصی 71، عمومی و خانواده 44 و کودک و نوجوان با 7 شرکت کننده در نمایشگاه مطبوعات حضور پیدا کرده‌اند.
سایر بخش‌های حاضر در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های امسال موضوعی هستند و به همین منظور مؤسسات مطبوعاتی 22 شرکت کننده دارند. همچنین بیش از 340 رسانه بخش خصوصی در این رویداد حاضر هستند.


شعار«نقد منصفانه، پاسخ مسوولانه» برای بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها انتخاب شده است.
همچنین با ایجاد غرفه جدید با موضوع موزه مطبوعات قرار است پیشینه مطبوعات کشور در این موزه به تصویر کشیده و دستاوردهای چندین ساله این حوزه را در نمایشگاه به نمایش عمومی بگذارد از این رو این موزه توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی برپا می‌شود.

ایجاد غرفه چهره‌ها و تجربه‌ها در نمایشگاه
همچنین غرفه جدید با عنوان چهره‌ها و تجربه‌ها در نمایشگاه مطبوعات امسال ایجاد خواهد که این غرفه با حضور پیشکسوتان رسانه ای در راستای قدردانی و استفاده از تجربیات آن‌ها بنا شده و در طول برپایی نمایشگاه برنامه‌هایی را نیز تدارک ببیند.


با تدابیر در نظر گرفته شده و استفاده از همه ظرفیت‌ها و امکانات توسط معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فضا برای حضور تمامی رسانه‌ها با همه طیف‌ها مهیا شده است.


بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، 16 تا 22 آبان 94 با شعار نقد منصفانه، پاسخ مسوولانه با حضور مؤسسات مطبوعاتی، نشریات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.