شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)– اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در دورانی که اطلاعرسانی در همه عرصهها پیشتاز است، موفقیت سازمانها، ادارات و شرکتها و دوام شان در عرصهها و فعالیت های تخصصی را به عملکرد مدیریت روابط عمومیآن سازمان وابسته کرده است.
یکی از وظایف روابط عمومی، مدیریت افکار است و به عنوان اصلی ترین حلقه ارتباط بین مدیران و کارکنان، مسئولیت خطیری در فرآیند دسترسی مدیران و افکار جمعی کارکنان آن سازمان دارد. به همین دلیل توجه ویژه به این نهاد به عنوان نهادی که می تواند به صورت نظام مند، برنامه ریزی شده و سنجیده در جهت ایجاد، حفظ و گسترش تعامل و تفاهم مدیران با کارکنان اقدام کند بسیار حائز اهمیت است. هدف فعالیت های روابط عمومی در یک سازمان بایستی چنان باشد که کارکنان منافع خود را با سازمان یکی بدانند. بعبارت دیگر معتقد باشند که ضرر سازمان ضرر آنها و نفع سازمان منفعت آنهاست.
امروزه با وجود زیرساخت های متنوع و بسیار چابک الکترونیکی در عرصه فضای مجازی و فناوری اطلاعات، افق دید این نهاد بسیار وسیع شده و ظرفیت های متنوع و بی نظیری را در جهت افزایش قدرت اثر گذاری آن در سطوح مختلف ایجاد کرده است. آنچه اهمیت دارد این است، که کار روابط عمومی تسهیل و خدمت به مدیریت است نه مدیر،برای آنکه محور اساسی کار روابط عمومی کسب منافع برای کل سازمان است.
بنابراین باید به روابط عمومی و کارکردهای آن، بهتر و منطقی تر نگاه کرد. در این صورت است که روابط عمومی میتواند در سازمان موفق ترعمل کند. بهرحال نگاه حاضر به روابط عمومی و ظهور فناوری های نوین میتواند گامهای بلندی را در حرکت روبه رشد نظام ارتباطی کشور بردارد.
فردوس امیری توسلی
مدیرروابط عمومی شرکت فولادهرمزگان
منبع مرجع: شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)
|
نظر بدهید