شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا)–|| این موضوع آنقدر اهمیت داشت که بخشی از زندگی و کسب و کار و ارتباطات انسانی و اجتماعی را مختل کرد. التهابات و نگرانیهایی را ببار آورد. ارزش سهام پارهای از این شرکتها سقوط کرد.
زندگی و کسب و کار و ارتباطات جوامع کنونی آنچنان با شبکههای اجتماعی عجین شده است که کوچکترین وقفه در حرکت آنها موجب مختل شدن چرخه حیات انسانها خواهد شد.
شبکه اجتماعی فیس بوک با ۱.۵ میلیارد کاربر بزرگترین قاره مجازی دنیاست. برای کاربرانی که آهنگ زندگی خود را با جریان این شبکه ها تنظیم کرده اند بسیار نگران کننده است که این شبکه ها از حرکت بازایستند.
امروزه بسیاری از فعالیت های تجاری مانند بازاریابی و خرید و فروش و مناسک اجتماعی و آموزشی و فرهنگی مانند گردهمایی ها، گفتگوها، دید و بازدیدها، آیین های مذهبی و کلاس های اموزشی بویژه در ایام پاندومی کرونا بر بستر اینترنت انجام می شود. اگر روزی امنیت اینترنت به خطر افتد جهان با ابربحران مواجه خواهد شد.
قدرت ارتباطات به گفته فیلسوف بلند آوازه، مانوئل کاستلز ناشی از “چهار مولفه قدرت شبکه، قدرت شبکه بندی، قدرت شبکه ای و قدرت شبکه سازی است”.
از این رو هرگونه وففه در حرکت شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام و پیامرسانهایی مانند واتس آپ و دیگر رسانههای اجتماعی مرزهای قدرت را جابجا کرده و بیاقتداری فزایندهای را بر جهان حاکم میکند.
|
نظر بدهید