استراتژی اصلی روابط‌عمومی در اجرای پروژه مهر؛ تعامل، اقناع افکار عمومی و پاسخگویی است

در راستای اجرای برنامه ها و تبیین اهداف اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی و ارائه گزارش از عملکرد و اقدامات کارگروه توجیه، تبلیغ و اطلاع رسانی پروژه مهر، جلسه هم اندیشی کارشناسان اطلاع رسانی و روابط عمومی مناطق و نواحی سراسر استان، از طریق ویدئو کنفرانس با حضور روح اله مومنی رییس اداره اطلاع رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش استان، محسن حسین خانی کارشناس اطلاع رسانی و روابط عمومی و منصوره خمسه کارشناس اطلاع رسانی و روابط عمومی استان برگزار شد.

 شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی یران (شارا)|| در راستای اجرای برنامه ها و تبیین اهداف اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی و ارائه گزارش از عملکرد و اقدامات کارگروه توجیه، تبلیغ و اطلاع رسانی پروژه مهر، جلسه هم اندیشی کارشناسان اطلاع رسانی و روابط عمومی مناطق و نواحی سراسر استان، از طریق ویدئو کنفرانس با حضور روح اله مومنی رییس اداره اطلاع رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش استان، محسن حسین خانی کارشناس اطلاع رسانی و روابط عمومی و منصوره خمسه کارشناس اطلاع رسانی و روابط عمومی استان برگزار شد.
 
 به گزارش شارا به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی؛ مومنی اطلاع رسانی را به عنوان ضرورتی اجتناب ناپذیر در تحقق برنامه ها دانست و خاطر نشان کرد: اطلاع رسانی یکی از بخش های حساس و مهم هربرنامه بوده، با بهره گیری از روش های مناسب ارتباطی، تبلیغاتی، انتشاراتی و سمعی و بصری؛ وحدت رویه در امور ارتباطی و تبلیغی برنامه ها، ایجاد می گردد.
 
 این مقام مسئول اظهار داشت: به منظوراثرگذاری هرچه بهتر در جامعه و فراهم آوردن مقبولیت در عرصه افکار عمومی و همچنین اطلاع رسانی به مردم، اولیا و دانش آموزان در خصوص اقدامات آموزش و پرورش به ویژه در روند بازگشایی سال تحصیلی و پروژه مهر، نیازمند یک فرآیند اطلاع‌رسانی و پیوست رسانه ای برای مخاطبان هستیم.
 
 وی به تبیین نقش پیوست رسانه ای و فرهنگی در فرایند اطلاع رسانی پرداخت و افزود: با برنامه ریزی آگاهانه، سنجیده و تدوین شرح عملیات مناسب، برای تمامی برنامه ها، اقدامات رسانه‌ای، تبلیغی و انتشاراتی آماده گردد.
 
 این مقام مسئول یادآور شد: معرفی ابعاد و زوایای برنامه ها، اقدامات و سیاست های آموزش و پرورش، با استفاده از همه امکانات و ظرفیت های رسانه ای و هنری به مرحله اجرا می رسد.
 
 مومنی خاطر نشان کرد: اجرای پیوست رسانه ای در بلند مدت می تواند اعتمادسازی و جلب سرمایه اجتماعی را فراهم آورد.
 
 وی تصریح کرد: با بکاربردن دانش اطلاع رسانی، باید به صورت آگاهانه تلاش نماییم به مسوولیت اجتماعی خود درانعکاس، سیاست ها، تشریح برنامه ها ودیدگاه ها، به وسیله ی تاکتیک ها درشاخه های مختلف رسانه ای عمل نماییم.
 
 مومنی تجربه نگاری و مستند سازی تجربیات به خصوص در زیست بوم جدید را ضروری دانست و خواستار شد: تدوین کتاب جلوه های معلمی در دوران کرونا در سطح مناطق و نواحی استان در دستور کار قرار گیرد.
 
 رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان ادامه داد: ضروری است با کارآمدی و توانمندسازی خود، درمسیر پیشرفت برنامه های توسعه آموزشی و پرورشی گام برداریم.
 
 گفتنی است؛ کارشناسان روابط عمومی مناطق و نواحی استان، ضمن ارائه گزارش عملکرد از اقدامات و فعالیت های پروژه مهر در سطح مناطق و نواحی، به منظور تسهیل در فعالیت ها و برنامه های مربوطه، چالش ها، نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.