آغاز ثبت نام اینترنت ماهواره‌ای استارلینک

ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت اسپیس ایکس، در توییتی از علاقمندان خواست برای دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» ثبت‌نام کنند. وی تاکید کرد که استارلینک برای تراکم‌های جمعیتی کم تا متوسط طراحی شده است.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| استارلینک برای تراکم‌های جمعیتی کم تا متوسط طراحی شده است.

به گزارش شارا به نقل از اسپوتنیک، ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت اسپیس ایکس، در توییتی از علاقمندان خواست برای دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» ثبت‌نام کنند. وی تاکید کرد که استارلینک برای تراکم‌های جمعیتی کم تا متوسط طراحی شده است.

وی افزود: «با پرتاب ماهواره‌های بیشتر اسپیس ایکس قادر خواهد بود خدمات بیشتری ارائه دهد».

شرکت اسپیس ایکس اعلام کرده است تا کنون ۱۸۰۰ ماهواره را با موفقیت مستقر کرده‌اند و زمانیکه تمام ماهواره‌ها به مدار عملیاتی خود برسند پوشش جهانی پایدار خواهند داشت. استارلینک قصد دارد ۱۲ هزار ماهواره را مستقر کند.