روابط‌عمومی اثرگذارترین ابزار الگوسازی و جریان سازی در حوزه تعلیم وتربیت است

محمدزاده با اشاره به اینکه روابط‌عمومی ها اثرگذارترین ابزار الگوسازی و جریان سازی در حوزه تعلیم وتربیت هستند افزود: اگر تصمیم دارید از یک چنین ابزاری بهره مند شوید بهترین ها را باید به کار گیرید لذا سعی شده است در بدنه حوزه روابط‌عمومی ستاد از افرادی متخصص و متعهد به کار گیری شود تا بتوان اهداف والای نظام جمهوری اسلامی را بویژه در دایره تعلیم و تربیت اسلامی محقق کرد.

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی ایران (شارا)|| رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط‌عمومی آموزش وپرورش خراسان رضوی در اجلاس روسای جدید الانتصاب آموزش و پرورش اظهار داشت: در آموزه های دینی ما ارزش قائل شدن در ارتباط با مردم مورد تاکید است و نگاه ابزاری به آنها منع شده است لذا در روابط‌عمومی باید با توجه به تعابیر قرآنی کرامت انسان ها حفظ شود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، محمدزاده با اشاره به اینکه روابط‌عمومی ها اثرگذارترین ابزار الگوسازی و جریان سازی در حوزه تعلیم وتربیت هستند افزود: اگر تصمیم دارید از یک چنین ابزاری بهره مند شوید بهترین ها را باید به کار گیرید لذا سعی شده است در بدنه حوزه روابط‌عمومی ستاد از افرادی متخصص و متعهد به کار گیری شود تا بتوان اهداف والای نظام جمهوری اسلامی را بویژه در دایره تعلیم و تربیت اسلامی محقق کرد.

وی اظهار داشت: به روابط‌عمومی‌نباید به عنوان روایت گر وقایعی که رخ می دهد نگاه کرد نمی گوییم اینطور نیست علاوه بر این باید منعکس‌کننده آمال، آرزوها و خواسته های جامعه هدف باشد درهمین راستا روابط عمومی‌ها با استنتاج، دسته‌بندی و انتقال اخبار و مطالبات عمومی ‌به مدیران راه را برای برنامه‌ریزی راهبردی بازمیکنند تا بتوانند محیطی به دور از هر گونه ناآرامی و امن از لحاظ روانی برای دانش آموزان و معلمین در سطح مدارس با بکارگیری ظرفیت های رسانه ای برای آنها فراهم آورند.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط‌عمومی آموزش وپرورش خراسان رضوی با فرصت سازی در حوزه روابط‌عمومی و با اهمیت خواندن نقش و جایگاه روابط‌عمومی بعنوان یک هنر برتر افزود باید نقش روابط‌عمومی ها را امروزه در کمک به تصمیم گیری های مدیریتی و استراتژیک یک سازمان بیشتر مورد توجه قرار دهیم.

وی نقش روابط‌عمومی را بعنوان ابزار مدیریتی برای فعالیتهای تخصصی در حوزه تعلیم وتربیت را از شاخص های جدید روابط‌عمومی در عصر حاضر دانست و از روسای ادارات خواست تا این موضوع را مورد توجه قرار دهند و درآماده سازی بستر روابط‌عمومی در این زمینه در ادارات بیش از پیش فعال تر باشند.

محمدزاده همچنین انعکاس جلوه های معلمی را که در بازدیدهای مسئولین قابل رصد است را یکی از راهکارهای تکریم و ایجاد انگیزه برای معلمین خواند وافزود: این نوع نگاه ها به آموزش وپرورش با استفاده از ظرفیت رسانه ها بویژه شبکه شاد که با رشد ۶۵درصدی، مخاطبان زیادی را جذب کرده قابل انجام است.


رییس اداره اطلاع رسانی و روابط‌عمومی آموزش وپرورش خراسان رضوی با اشاره به جلسه بررسی ابعاد انعقاد تفاهم نامه ای که با حضور دکتربابایی رییس مرکز اطلاع رسانی وروابط‌عمومی وزارت آموزش وپرورش و مدیر کل صدا وسیمای خرسان رضوی درخصوص پخش و باز پخش برنامه ای ثابت از آموزش و پرورش در این رسانه ، اظهار داشت: این اتفاق را می توان بعنوان بستری مناسب برای توسعه و جهت دهی برنامه های آموزش و پرورش دانست و با تولید محتواهایی جذاب و انگیزشی در حوزه تعلیم وتربیت می توان در انجام رسالت اصلی آموزش و پرورش گام نهاد.


وی در ادامه به پخش حدود ۴۸۰ دقیقه برنامه رادیویی در صدای خراسان رضوی با محوریت آموزش و پرورش و ساخت و پخش بیش از ۶۰۰ دقیقه برنامه تلوزیونی با همکاری سیمای خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: درخصوص تولید محتوا در حوزه های مختلف ساخت و انتشار ۶ برنامه و مستند اختصاصی ویژه آموزش و پرورش استان داشتیم و همچنین طراحی و انتشار پوسترهای موضوعی در حوزه های مختلف آموزشی و ارتباط با آموزش و پرورش خراسان رضوی در سطح استان ، فضاسازی محیطی در سطح شهر و فضای اداری در مناسبت های ملی و مذهبی که انجام گردید.

محمدزاده تصریح کرد: با تولید و انتشار بیش از ۶۰۰ خبر در قالب مکتوب و گزارش تصویری از ابتدای سال جاری وافزایش ۶۵ درصدی مخاطبان درگاه اطلاع رسانی روابط‌عمومی استان در شبکه شاد وهمکاری مستمر با روزنامه شهرآرا، در جهت نمایش جلوه های ویژه ایثار و تلاش در بین معلمان و دانش آموزان می توان گفت این اداره در حوزه تولیدات خبری و رسانه ای نسبت به سایر استان های دیگر پیشتاز است.


وی در پایان به راه اندازی سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۴۸۵ اشاره کرد و گفت: این سامانه به منظور اطلاع رسانی و ارتباط بهتر با بیرون از اداره کل و تمام اقشاری که با آموز ش و پرورش در ارتباط هستند راه اندازی شده است.