درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
چهارشنبه، 15 آذر 1402 - 19:22   

آغاز ثبت‌نام بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی

  آغاز ثبت‌نام بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

انتشارات دانشگاه آکسفورد «rizz» را به عنوان کلمه سال خود انتخاب کرد

  انتشارات دانشگاه آکسفورد «rizz» را به عنوان کلمه سال خود انتخاب کرد


ادامه ادامه مطلب دو

آی‌بی‌اِم اولین تراشه کوانتومی 1000 کیوبیتی را منتشر کرد

  آی‌بی‌اِم اولین تراشه کوانتومی 1000 کیوبیتی را منتشر کرد


ادامه ادامه مطلب سه

سقوط عمدی هواپیما برای تهیه ویدئوی یوتیوب

  سقوط عمدی هواپیما برای تهیه ویدئوی یوتیوب


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  موضوع آلایندگی‌ها و اصلاح قضاوت‌ها
  آینده روابط‌عمومی در عصر رسانه‌های دیجیتال
  تشکیل کارگروه‌های عملیاتی برای اجرای سند تحول روابط‌عمومی‌های خراسان رضوی
  دوره آموزش «خبرنویسی» به همت روابط‌عمومی استانداری کرمانشاه برگزار شد
  ترکیب جدید هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط‌عمومی آذربایجان شرقی
  بیش از ۲ هزار لابی‌گر سوخت‌های فسیلی در مذاکرات «کوپ ۲۸» حضور دارند
  رسانه‌های خبری پیشرو در حال انجام سبزشویی صنعت سوخت‌ فسیلی هستند
  چگونه می‌توان از اسرائیل انتقاد کرد بدون اینکه انگ یهودی‌ستیزی به شما بزنند؟
  اثرات زیست‌محیطی و بهداشتی آلودگی هوا
  فلسطینی‌ها پس از قطع ارتباط تلفن و اینترنت چگونه دوباره آنلاین شدند؟
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 5909صفحه نخست » آخرین رویدادهای روابط عمومیپنجشنبه، 18 مهر 1392 - 13:27
اتحاد بین مسئولان و رسانه ها کلید حل بسیاری از مشکلات استان
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)-
  
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت:‌وحدت و اتحاد بین مسئولان و رسانه ها می تواند بسیاری از مشکلات استان را حل کند.

به گزارش شارا به نقل از آریا، محمد رضا باقرزاده درحاشیه اولین نشست با اصحاب رسانه در گفتگو با خبرنگار آریا، با اشاره به جایگاه و منزلت بالای تمامی خبرنگاران استان گفت:رسانه ها به عنوان نمایندگان افکار عمومی در جامعه از هر طیف و گرایش سیاسی به لحاظ رسالتی مهمی که به عهده دارند،مورد تکریم جامعه روابط عمومی خواهند بود.

مشاور استاندار در ادامه با بیان اینکه خبرنگاران زبان گویای مردم هستند و مشکلات کشور را به گوش مسئولان می رسانند، ادامه داد: خبرنگاران رسالت خطیری در توسعه کشور بر عهده دارند.

مشاور استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان جایگاه مهم رسانه ها در توسعه استان ، ابراز داشت : پیگیری مشکلات و معضلات از سوی اصحاب رسانه می تواند موجبات بالندگی منطقه، استان و در نهایت کشور را به همراه داشته باشد.

وی یادآورشد: خبرنگاران در استان افرادی فعال ،پویا و به روز در مسائل جامعه و استان هستند و با این شناخت از خبرنگاران و اصحاب مطبوعات ،رسانه های جمعی با انعکاس واقعیت ها و بیان کاستی ها جهت دهی مناسبی را در مسیر پویایی و رشد بیشتر فراهم می کنند.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل، به ویژگی های این حرفه اشاره کرد و ادامه داد: خبرنگاران باید تلاش کنند علاوه بر نقاط ضعف، به نقاط قوت مباحث و مسائل توجه کنند و با انتقال این مشکلات موجبات توسعه و عمران استان را فراهم کنند.

باقرزاده افزود: باید اتحاد و وحدت بین مسئولان و رسانه های جاری باشد و معضلات اجتماعی و مباحثی از این نوع در راستای توسعه استان مطرح و از سوی مسئولان پیگیری شود.

به گفته مدیر روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، رسانه ها پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و می توانند همچون آینه مسائل و مشکلات را بازگویی کنند.

مشاور استاندار کهگیلویه وبویراحمد به موقعیت ممتار و استراتژیک استان کهگیلویه وبویراحمد اشاره کرد و افزود: این استان به دلیل مجاروت جغرافیایی با استانهای مجاور و بهره گیری منابع طبیعی وغنی موجود چشم انداز روبه رشدی دارد و با توجه به این امر خبرنگاران باید در توسعه شناخت استان در کشور حضور فعال و پویایی داشته باشند.

وی اظهار کرد: استان کهگیلویه وبویراحمد بیش از گذشته نیازمند پیشرفت و توسعه است که تحقق این مهم در گرو اطلاع رسانی بهینه و به هنگام رسانه های جمعی است.

مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: خبرنگاران در استان افرادی باسواد ، به روز و متفاوت از جامعه هستند و با صداقت در گفتار و نوشته هایشان ، معضلات و مشکلات جامعه را بیش از سایر افراد رصد می کنند.

مشاور استاندارکهگیلویه وبویراحمد گفت:سوابق مدیریتی ام بیانگر این است که در فرایند خدمت رسانی ، ارتباط و همکاری با رسانه ها و مردم هرگز نگاهی به دیدگاه سیاسی کسی نداشته ام و نخواهم داشت.
وی گفت: تمامی دغدغه ها این خواهد بود که در حوزه کاری روند امور درست انجام شود و گرهی از مشکل کسی باز شود .

باقرزاده اظهارکرد: داشتن رویکرد حرفه ای، تلاش برای اطلاع رسانی به موقع ،شفاف از رویدادها ،بازگو کردن مطالبات مردم و خدمات دولت از انتظارات روابط عمومی ها از رسانه های ارتباط جمعی است.

مدیرکل روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: روابط عمومی استانداری هیچگونه سلیقه محوری در فرایند همکاری وتعامل با اصحاب رسانه و مطبوعات محلی نخواهد داشت

این پیشکسوت رسانه و روابط عمومی بر ضرورت همکاری و تعامل بیش از پیش اصحاب قلم و رسانه به عنوان قشر پرتلاش و کم توقع با مسوولان اجرایی تاکید کرد و از رسانه ها خواست تا ظرفیت ها و توانمندی های استان را شناسایی و برای شکوفایی این استعدادها نیز راهکارهای لازم را ارایه دهند.
   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  راز موفّقیّت


  موضوع آلایندگی‌ها و اصلاح قضاوت‌ها


  سرکوب صدای فلسطینیان


  چگونه شرکت‌های روابط‌عمومی بزرگ‌ترین مذاکرات آب‌وهوایی سازمان ملل را شستشو دادند؟


  آیا پیشنهاد دیگری برای افزایش مرجعیت خبری صداوسیما دارید؟


  هوش مصنوعی در سال 2023: فرصت‌ها و تهدیدات


  افزایش اختیارات و قدرت معاونت امور رسانه‌ای در حوزه تبلیغات


  اجلاس آب‌وهوا یک شوخی بیمارگونه است


  سقوط عمدی هواپیما برای تهیه ویدئوی یوتیوب


  روابط‌عمومی و ارتباطات: ابزاری قدرتمند برای مقابله با بحران‌های آب، خاک و هوا


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: آغاز ثبت‌نام بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی