درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 10 آذر 1402 - 12:09   

آغاز ثبت‌نام بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی

  آغاز ثبت‌نام بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

  همه 299 ربات در مرکز توزیع رادیال حرکت می‌کنند


ادامه ادامه مطلب دو

مدیر روابط‌عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد

  مدیر روابط‌عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد


ادامه ادامه مطلب سه

روسیه سخنگوی متا را در فهرست تحت تعقیب قرار داد

  روسیه سخنگوی متا را در فهرست تحت تعقیب قرار داد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  "بیماری مدیر عامل" و خطرات آن
  برندسازی کارفرما در رسانه های اجتماعی: 6 استراتژی مطمئن
  مدیریت رشد سریع کسب‌وکار
  خودکار سازی و تسریع فرآیندهای کاری
  راه‌حل‌های روابط‌عمومی|14|: برنامه مدیریت ارتباط با مشتری
  تاریک شدن آسمان برای روزنامه‌نگاری ورزشی
  شش مرحله کلیدی در توسعه سفر ای‌اس‌جی
  معرفی بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای تقویت تحقیقات دانشگاهی
  راه‌حل‌های روابط‌عمومی|13|: کلمات خود را با دقت در ارتباطات مراقبت های بهداشتی انتخاب کنید
  معاون ارتباطات رسانه‌ای جهانی و سرگرمی آمازون انتخاب شد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 53871صفحه نخست » آخرین رویدادهای روابط عمومیشنبه، 27 آبان 1402 - 14:18
روابط‌عمومی ادارات فعالیت‌های مثبت دستگاه‌های اجرایی را برجسته کنند
معاون استاندار و فرماندار شهرستان گنبدکاووس با اشاره به جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اسفند ماه گفت: مطالبه ما از روابط‌عمومی‌های ادارات به عنوان نیروهای نهاد حاکمیتی اطلاع‌رسانی، انعکاس و برجسته کردن خدمات دولت و دستگاه‌های اجرایی است.
  

شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || معاون استاندار و فرماندار شهرستان گنبدکاووس با اشاره به جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اسفند ماه گفت: مطالبه ما از روابط‌عمومی‌های ادارات به عنوان نیروهای نهاد حاکمیتی اطلاع‌رسانی، انعکاس و برجسته کردن خدمات دولت و دستگاه‌های اجرایی است.


به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات فرمانداری ویژه گنبدکاووس مهدی دهرویه در جلسه کمیته رسام و مشارکت های انتخابات از برگزاری 10جلسه هیئت اجرایی انتخابات در گنبدکاووس خبر داد و گفت: با توجه به راهبرد رسام در انتخابات، سلامت انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است.


رئیس ستاد انتخابات شهرستان گنبدکاووس افزود: با انجام فرایند تایید صلاحیتها توسط هیئت اجرایی و تامین امنیت انتخابات توسط برگزار کنندگان، جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات به فعالیت روابط‌عمومی ادارات بستگی دارد.


وی با اشاره به ضعف روابط‌عمومی‌ها در اطلاع‌رسانی فعالیت‌های دولت، رفع شبهات را وظیفه روابط‌عمومی‌های ادارات دانست و با اشاره به برخی شبه افکنیها در فضای مجازی در خصوص فعالیتهای دستگاههای اجرایی و عدم اطلاع‌رسانی و تضعیف اقدامات انجام شده گفت: روابط‌عمومیها باید با انعکاس فعالیتها و اقدامات انجام شده به رفع شبهات بپردازند.


وی به ثمر رساندن 5 مگا پروژه استانی خلیج گرگان، منطقه آزاد اینچه برون، راه آهن، پتروشیمی، جزیره آشوراده را از جمله دستاوردهای دولت در مدت تصدی دکتر زنگانه استاندار گلستان دانست و گفت: استاندار گلستان با توان و تخصص بالا در جهت رفع عقب ماندگی‌های گلستان قدم های اساسی برداشته است.


فرماندار ویژه گنبدکاووس با اشاره به سیل اخیر و حضور خود در منطقه سیل زده عباس آباد گفت: احداث پل بایلر 250 میلیارد تومان اعتبار مصوب داشت که بزودی تخصیص داده خواهد شد.


وی اجرای فاز یک پروژه 30 سال بر زمین مانده فاضلاب شهری ، حفر 29 حلقه آب شرب در تنش آبی امسال، تهیه کف پوش سالن المپیک، اخذ ماده 23 زمین بیمارستان 400 تختخوابی، آنژیوگرافی و ... را از اقدامات مهم برشمرد که روابط‌عمومی‌های ادارات باید در تبیین و انعکاس این اخبار به مردم اهتمام داشته باشند.


وی انتشار شبهات، شایعات و نظرات تفرقه افکنانه توسط برخی افراد و گروهها در فضای مجازی را مخل امنیت، فرار فرصت های سرمایه گذاری و مانع خدمت رسانی عنوان کرد


فرقانی مسئول کمیته رسام ستاد انتخابات شهرستان گنبدکاووس نیز در این جلسه با اشاره به راهبرد رسام و معنای آن در بیانات مقام معظم رهبری(ره) افزود: رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت در انتخایات 4 مولفه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری است که جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات وظیفه روابط‌عمومی ادارات است.


حمید رضا فرقانی بر برگزاری همایش ها و نشستهایی با جامعه هدف ادارات شامل اقشار مختلف مردم با رویکرد جلب مشارکت حداکثری در انتخابات اسفند ماه تاکید و نقش دانشگاه‌ها را در این خصوص مهم توصیف کرد و خواستار برگزاری همایش‌های رای‌اولی‌ها در آموزش و پرورش و دانشگاهها شد.


وی تکریم ارباب رجوع را یکی از راه‌های جلب مشارکت مردمی دانست و با اشاره به لزوم تبلیغات محیطی در ادارات و سطح شهر و روستا افزود: روابط‌عمومی‌های ادارات می توانند با انعکاس دستاوردهای دستگاه اجرایی در جهت تحقق اهداف کمیته رسام تلاش کنند.


مسئول کمیته مشارکت انتخابات در این جلسه گفت: کمیته مشارکت ذیل کمیته رسام می تواند نقش موثری در جلب مشارکت نخبگان و اقشار مختلف مردم در انتخابات شود و در این راستا روابط‌عمومی ادارات باید به مستندسازی اقدامات انجام شده بپردازند.

 

 

 

 

 

 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  10 نفر از مشکوک‌ترین افراد فهرست زیر 30 سال فوربس


  ۷ نمونه از سوگیری در تصاویر تولید شده با هوش مصنوعی


  ایجاد تصویر برند قوی


  ادلمن چگونه به مشروعیت بخشیدن به دولت‌های مستبد کمک می‌کند؟


  آینده روابط‌عمومی مستقل


  روابط‌عمومی برای مراقبت‌های بهداشتی: 5 استراتژی روابط‌عمومی که کار می‌کنند


  اتحادیه اروپا برای حفاظت از روزنامه‌نگاران در برابر پرونده‌سازی‌های قضایی پرهزینه قانون تصویب می‌کند


  بنیان‌گذار «ویکی‌پدیا»: هوش مصنوعی ۵۰ سال دیگر می‌تواند به ابرانسان تبدیل شود


  خط‌قرمزها چی هستند و چی نیستند؟


  حقایق کلیدی در مورد هنری کیسینجر، دیپلمات آمریکایی و مشاور رئیس جمهور


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: آغاز ثبت‌نام بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی