شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایرن (شارا) || کتاب جدید ماکسیم بهار "جادوی غذاهای سیشل و داستانهایی از "بهشت روی زمین" در بلغارستان منتشر شد.
به گزارش شارا، آخرین کتاب «جادوی غذاهای سیشل و داستانهایی از «بهشت روی زمین» اثر کارشناس مشهور روابطعمومی و سرکنسول افتخاری سیشل در بلغارستان، ماکسیم بهار، اکنون در بلغارستان به فروش میرسد.
در این کتاب، بهار اشتیاق خود را برای سیشل و غذاهای سنتی کریول به اشتراک میگذارد و تنوع آن و زیبایی جزایر عجیب و غریب اش را به نمایش میگذارد.
این کتاب را میتوان به زبان بلغاری از بزرگترین کتابفروشیها و همچنین به صورت آنلاین از وبسایت رسمی ماکسیم بهار
www.beharbooks.com (https://www.beharbooks.com/bg/knigi/7/sejshelski-recepti-i-oshte-za-raya-na-zemyata-%7c-2023)
خریداری کرد.
ماکسیم بهار گفت: در این کتاب، علاوه بر دستور العملهای آشپزی کریول، داستانهای جالب زیادی در مورد سیشل، عکسها و نکاتی در مورد اینکه کجا و چه کاری باید انجام شود، وجود دارد.
رونمایی از این کتاب 20 اردیبهشت ساعت 18:00 خواهد بود. در کتابفروشی Booktrading در مرکز خرید بلغارستان، صوفیه.
در این رویداد، مهمانان این فرصت را خواهند داشت که با نویسنده ماکسیم بهار ملاقات کنند، یک نسخه امضا شده شخصی از کتاب دریافت کنند و داستانهای جالبتری درباره سفرهای او به سیشل بشنوند.
در میان مهمانان رسمی، سرآشپز آندره توکف، تنها برنده مدرک جهانی استاد آشپز اروپای شرقی، خواهد بود که برداشتهای کارشناسی خود را از کتاب به اشتراک میگذارد.
غذاهای کریول به دلیل طعم و عطرهای غنی خود شناخته شده است، که آن را برای دوستداران غذاهای عجیب و غریب بسیار جذاب میکند.
ماکسیم بهار افزود: این کتاب مطمئناً برای افرادی که عاشق سفر و آشنایی با فرهنگهای مختلف هستند و همچنین برای همه کسانی که عاشق آشپزی و امتحان کردن لذتهای آشپزی هستند جذاب خواهد بود.
جادوی غذاهای سیشل و داستانهایی از بهشت روی زمین” دستورالعملهای مورد علاقه ماکسیم بهار را ارایه میدهد که طعمها و رایحه های منحصر بهفرد غذاهای کریول را با محصولات محلی ترکیب میکند.
این کتاب به خوانندگان سفری واقعی به این «بهشت روی زمین» ارایه میکند و آنها را با جنبههای جالب زندگی مردم محلی و سنتهای آنها و همچنین محبوبترین مکانها برای بازدید برای بهترین تجربه روح سیشل آشنا میکند.
نسخه انگلیسی این کتاب بهزودی بهصورت آنلاین در دسترس خواهد بود.
|