
شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا)-|| هوش مصنوعی در دهه آینده، بیشترین تاثیر را بر روابطعمومیها دارد، مانند اینکه رسانه های اجتماعی در حال حاضر و پیش از این وب سایت سازمانی باعث گسترش حیطه وظایف و فعالیت های روابطعمومی شدند.
به گزارش انجمن متخصصان روابطعمومی، دکتر حسین امامی با بیان این مطلب گفت: هوش مصنوعی این پتانسیل را دارد که روش روابطعمومی ها در زمینه تولید محتوا، مدیریت بحران و همچنین ارائه توصیه های راهبردی متحول کند.
کارگاه تکنولوژی های نوین در روابطعمومی، به همت انجمن متخصصان روابطعمومی ایران صبح روز یازدهم بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار شد و حسین امامی رودسری، عضو هیات مدیره و رئیس کمیته آموزش و پژوهش انجمن، مدرس این کارگاه بود.
این پژوهشگر و مدرس تکنولوژیهای نوین ارتباطی در دانشگاه به دو دیدگاه اصلی مطرح در زمینه روابطعمومی و هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: یک دیدگاه می گوید که هوش مصنوعی جایگزین روابطعمومی ها می شود چرا که بهترین پیام ها و بهترین راه حل ها را می دهد.
وی در خصوص دیدگاه دوم بیان کرد: متخصصان روابطعمومی، به شرطی که از خلاقیت لازم در زمینه تولید پیام متقاعدکننده و توان برنامه ریزی استراتژیک خاص برای گسترش فعالیت های روابطعمومی برخوردار باشند و مهارت های دیجیتالی خود را ارتقا ببخشند، به واسطه ورود هوش مصنوعی حذف نخواهند شد بلکه هوش مصنوعی ابزاری بر تسهیل کارشان می شود.
عضو هیات مدیره انجمن متخصصان روابطعمومی تصریح کرد: روابطعمومی دیجیتال به واسطه تکنولوژی های نوین ارتباطی به ما کمک می کند تا راحت تر بدانیم رقبای ما چه می کنند، چگونه تصویر سازمان ما ارائه می شود و مردم درباره سازمان ما چه می گویند.
دکتر امامی خاطرنشان کرد: هنوز سازمان هایی هستند که از رسانه های جدید برای به اشتراک گذاری اطلاعات استفاده می کنند تا برای تعامل ولی باید به فکر این بود از تکنولوژی های نوین بیشتر برای سوشال لیسنینگ (گوش دادن به شبکه های اجتماعی) می توان بهره گرفت.
|