شارا- درباره بسته بندی آقای مهرزاد مطلبی را ارسال کرده اند که خواندنی است پس با هم می خوانیم:
ایشان می گوید:
البته فکر کنم بسته بندی و ویژگی های اون رو هرکسی که چهارتا کتاب بازاریابی خونده باشه حتما برخورد کرده؛ و بنده حقیر در این باره از همه دوستان دانشم کمتره؛ اما چند نکته هست که کمتر مورد توجه قرار می گیره:
1- در حالی که ما به فکر سختی و آسونی باز کردن بسته بندی ها هستیم؛ به نظر می رسه که دنیا تمرکزش روی نحوهء disposal و بازیافت اونهاست.
2- زمان قدیم پدربزرگ های ما نوشابه های گازدار رو که خاصیت اسیدی دارند، در ظروف شیشه ای خریداری و نوش جان می کردند. اما خوردن نوشابه های گازداری که در بطری های سنتتیک و پلیمری نگهداری می شوند چه تاثیری روی ما خواهد داشت؟
3- آیا این را شنیده اید که برخی از ترکیبات آلومینیوم وقتی از طریق غذا وارد بدن شوند در مغز رسوب می کنند و دیگر تا پایان عمر خارج نمی شوند؟
با این حال جای خوشوقتی است وقتی مشاهده می کنیم که در بسته بندی برخی از مواد غذایی شرکت ها؛ بین لایه آلومینیوم و ماده غذایی یک لایه پلیمری حایل شده است. انشاء الله این لایه پلیمری خودش بی ضرر باشد.
5- این مورد البته مستقیما به موضوع بحث مربوط نیست؛ اما آیا می دانید که شیرین کننده ای به نام آسپارتام (که به جای قند در نوشابه های رژیمی و داروها به کار میره سرطان زاست؟!). چند درصد ازمردم برچسب محتویات این بسته های شیک و شکیل رو میخونن؟
6- مورد قبلی درخصوص بنزوات سدیم و نیترات و نیتریت موجود در آب معدنی و سیب زمینی و پیاز و ... و خدا میدونه چند تا ماده غذایی صنعتی, و نیمه صنعتی دیگه وجود داره. هیچ اثری هم از پوارو نیست که به داد قربانیان خاموش داستانمون برسه.
ز این که مطلبم اینقدر تلخ شد عذر می خوام.