کاریکاتور انتشار یافته در روزنامه های آمریکا در چهارم ژانویه 2006 برای انعکاس بی خبری اعضای مقنّنه از درد و نگرانی توده ها

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- این کاریکاتور سیاسی را «تولز» ترسیم کرده که در شماره چهارم ژانویه 2006 برخی از روزنامه های آمریکایی انتشار یافته بود. در پی پایین آوردن میزان مالیات بر درآمدهای بسیار بالا (ثروتمندان!) در آمریکا و در نتیجه کاسته شدن از درآمد دولت، صحبت از کوچک کردن سازمانهای دولتی (داون سایزینگ) و انجام کارها عمدتا با کامپیوتر و ماشین بود که برای مردمی که با تکنولوژی پیشرفته آشنا نیستند بویژه سالمندان که توان یادگیری محدود دارند یک کابوس بوده است. تولز بر این اساس و نگرانی کارمندانی که مشمول تصمیم داون سایزینگ می شوند و کار خودرا از دست می دهنداین کاریکاتور را کشیده که ساختمان سر فرود آورده کنگره آمریکا می گوید: از ثروتمند، بوسیله ثروتمند و برای ثروتمند و ... (به کنایه از اعلامیه استقلال آمریکا: از مردم بوسیله مردم و برای مردم ...). هدف ترسیم کننده کاریکاتور نشان دادن جدایی اعضای مقننه که از توانگران هستند (و اهل زد و بند) از اکثریت مردم و بی اطلاعی از مشکلاتت توده های جوامع آمریکا بوده است.
وی در زیر کاریکاتور که عنوان داونسایزینگ گاورنمنت (کوچکسازی سازمانهای دولتی) دارد، در سمت راست از قول کارمندان نوشته است: «با کنار رفتن ما، پول لازم صرفه جویی خواهد شد تا بازهم مالیات ثروتمندان را کاهش دهند!.
منبع: www.iranianshistoryonthisday.com
|