درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
چهارشنبه، 12 مهر 1402 - 07:48   

تمدید مهلت ارسال آثار به هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی

  تمدید مهلت ارسال آثار به هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

دیوان بین‌المللی کیفری باید درباره کشتار روزنامه‌نگاران در فلسطین تحقیق کند

  دیوان بین‌المللی کیفری باید درباره کشتار روزنامه‌نگاران در فلسطین تحقیق کند


ادامه ادامه مطلب دو

فراخوان مقاله بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی

  فراخوان مقاله بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

شش توصیه فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران برای تحقق دستمزد برابر

  شش توصیه فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران برای تحقق دستمزد برابر


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  عشق یعنی کاهش رنج بشر
  چرا اینفلوئنسر مارکتینگ بهترین گزینه شما برای بازاریابی اپلیکیشن موبایل است
  نگرانی از رواج خودسانسوری رسانه‌ها در فیلیپین
  درخواست روزنامه‌نگاران برای تنظیم متوازن قوانین مربوط به هوش مصنوعی
  قدردانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدیرعامل بانک رفاه کارگران
  جزییات هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی اعلام شد
  کتاب «خلاقیت در روابط‌عمومی» منتشر شد
  ۲ شعبه شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه کارگران افتتاح شد
  ضرورت آموزش سواد رسانه‌ای به دانش آموزان
  انجمن “توسعه و ترویج روابط‌عمومی و ارتباطات” تاسیس شد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 28465صفحه نخست » سه شنبه، 10 اسفند 1395 - 12:21
دنیای استارت‌آپ‌ها
تب کاغذ دیواری‏ های خلاقانه، فرصتی برای کسب‏ و کار جدید
کتی دیدی روزی را به‌یاد می‏آورد که وقتی کوچک بود پدر و مادرش او را به فروشگاهی بردند تا خودش کاغذدیواری اتاقش را انتخاب کند. او با نگاه به کاغذدیواری‏های خالخالی و گلدار رنگی، در نهایت کاغذی را انتخاب کرد که عکس بزرگ میکی‌ماوس با رنگ سیاه و سفید روی آن چاپ شده بود. او می‏گوید: «فکر کردم این بامزه‏ترین کاغذدیواری است و بقیه چیزها در نظرم تکراری بود.»
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، کتی دیدی روزی را به‌یاد می‏آورد که وقتی کوچک بود پدر و مادرش او را به فروشگاهی بردند تا خودش کاغذدیواری اتاقش را انتخاب کند. او با نگاه به کاغذدیواری‏های خالخالی و گلدار رنگی، در نهایت کاغذی را انتخاب کرد که عکس بزرگ میکی‌ماوس با رنگ سیاه و سفید روی آن چاپ شده بود. او می‏گوید: «فکر کردم این بامزه‏ترین کاغذدیواری است و بقیه چیزها در نظرم تکراری بود

این یک خرید متمایز بود، اما دو دهه بعد، شغلی را که دیدی برای خودش انتخاب کرد تحت‏الشعاع قرار داد. امروز او یک استارت‏آپ موفق در حوزه طراحی کاغذدیواری را به نام «گرو هاوس گرو» (Grow House Grow) اداره می‏کند. این شرکت همان سلیقه‏ای را که دیدی در کودکی داشت پیاده می‏کند: یعنی مدرن بودن، غیرمنتظره بودن و خیال‏انگیز بودن. در میان طراحی‏های جالب و متنوع شرکت او می‏توانید میمون‏هایی بامزه با لباس قرمز، فانوس‏های کاغذی رنگی ژاپنی یا طراحی‏هایی با الهام از قصه‏ها بیابید. این کارها جزو پرفروش‏ترین‏ محصولات شرکت هستند.

دیدی در این‌باره می‏گوید: «سعی می‏کنم الگوهایی بزنم که عجیب، تک و جالب و در عین حال بادوام باشند.» او به مد کاری ندارد و طرح‌هایی را ترجیح می‏دهد که محوریتی داستانی داشته باشند و کاغذدیواری‏ها را به یک مجموعه عتیقه یا عکس‏های جمع‏آوری شده شبیه می‏کند. او معتقد است: «طرح‌های داستان‏گونه به جذابیت کاغذدیواری‏ها می‏افزاید و ما دوست داریم محیط اطرافمان را با داستان‏های جالب پر کنیم.» همزمان، یک دکور خانگی هم داریم که از نظر زیبایی‏شناختی برای مشتری مطلوب است. «می‏خواهم کاغذدیواری‏های ما هم زیبا باشد و هم مشتری آن را دوست داشته باشد، اما در ضمن می‏خواهم چیزی را به فضای خانه اضافه کنم که به دنیای اطراف ما معنی دهد.» از جزئیات معماری گرفته تا خاطره‏های جالب و طرح‌های نوستالژیک طرح‌های کاغذدیواری‏های این شرکت را دربرمی‏گیرد و هدف آن پر کردن فضای زندگی با چیزهایی است که محیطی هم شخصی و هم جهانی ایجاد کنند؛ درست مثل کاری که یک قصه انجام می‏دهد. هر الگویی که شرکت گروهاوس‌گرو طراحی می‏کند، قصه متفاوتی را تعریف و تلاش می‏کند خلاقانه و رمزآلود باشد.

شرکت گروهاوس‌گرو در سال 2008 با اندک پس‏اندازی که دیدی داشت، در بروکلین نیویورک تاسیس شد و بعد از یک شکست اولیه، از سال سوم عایدی آن دوبرابر شد. موفقیت دیدی با افزایش تقاضا برای طراحی‏های دکوراسیون جالب و نوآورانه همراه شده است. جاستین دی‏پیرو، طراح داخلی از استارت‏آپ هوم‏پولیش می‏گوید: «در سال‏های گذشته‏، فروش کاغذدیواری افزایش قابل‌توجهی داشته است. این ساده‏ترین روش برای اثرگذاری و اضافه کردن جزئیات طراحی به یک فضا است.» شرکت هوم‏پولیش هم در سه سال گذشته بیش از 10 هزار خانه و دفتر کار را طراحی کرده است. این استارت‏آپ علاوه‌بر افزایش تنوع الگوهای موجود، از تکنولوژی پیشرفته نیز بهره برده است. دی‏پیرو می‏گوید: «کاغذدیواری‏های امروز طوری طراحی می‏شوند که نصب و کندن آنها آسان باشد و دیگر نیازی نیست نگران خراب شدن دیوار باشید یا نگران باشید که باید یک کاغذدیواری را برای همیشه روی دیوارتان داشته باشید.» او به تولید کاغذدیواری‏های موقت اشاره می‏کند که به مشتریان امکان می‏دهد هر وقت می‏خواهند آن را عوض کنند و رنگ و الگویی را که دوست دارند داشته باشند. از نظر دی‏پیرو این می‏تواند برای افراد همواره مردد یا اجاره‏نشین‏ها گزینه خوبی باشد.

حالا استارت‏آپ‏هایی وجود دارند که به خانه‏های قدیمی هم جان می‏دهند. استارت‏آپ دیگری که در این حوزه حرفی برای گفتن دارد، هایگ‌اندوست نام دارد. این استارت‏آپ مثل یک انکوباتور، هنرمندان و طراحان کاغذدیواری را پرورش می‏دهد و با آنها همکاری می‏کند. این شرکت که در سال 2008 توسط ایمی‌لاگوس و کریستین کوپ تاسیس شده، به‌خاطر چاپ تصاویر جالب، مثل طراحی‏های رویاگونه جولیا روتمن معروف شده است. لاگوس در این زمینه می‏گوید: «ما در هر مجموعه کارمان با طراحان و هنرمندان متفاوتی کار می‏کنیم و بنابراین طیف زیبایی‏شناسی گسترده‏ای در محصولاتمان داریم که کار خالق آن را منعکس می‏کند.» شرکت هایگ‌اندوست در دو سال گذشته رشد 60 درصدی داشته و قرار است خط تولید خود را به محصولات جدیدتری مثل پارچه و پرده حمام گسترش دهد.

 

علل رونق تولیدکنندگان کاغذدیواری

دلیل افزایش علاقه به استفاده از کاغذدیواری‏های جدید چیست؟ دلیل عمده آن این است که تکنولوژی جدید به تولیدکنندگان امکان می‏دهد چاپ طرح‌ها را آسان‏تر و با هزینه کمتری انجام دهند و دیگر بر دستگاه‏های چاپ سیلک متکی نباشند. این موضوع هم کیفیت کار را بالاتر می‏برد و هم قیمت را پایین‏تر می‏آورد. فاکتور دیگر وجود رسانه‏های اجتماعی است. حساب کاربری اینستاگرام طراحان نقش زیادی در الهام‏بخشی به مشتریان داشته است. کریستین کوپ، از بنیان‏گذاران هایگ‌اندوست می‏گوید: «رسانه‏های اجتماعی در چند سال گذشته نقش مهمی داشته‏اند و تعداد افرادی که عکس دکورهای خانگی را می‏بینند روز به روز افزایش می‏یابد. این باعث می‏شود ذهن افراد سریع‏تر حرکت کند و ما فقط محدود به ژورنال‏های دکور نباشیم.» امروز افراد تقریبا هر طرحی را که برای دیوارهای خود بخواهند، می‏توانند پیدا کنند.

 

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره 3996

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  کتاب «خلاقیت در روابط‌عمومی» منتشر شد


  زمان رایگان است و بسیار قیمتی


  هوش مصنوعی، چالشی برای امنیت انرژی


  چگونه تکامل هوش مصنوعی می‌تواند بر وجود آینده مدیران بازاریابی تأثیر بگذارد؟


  جزییات هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی اعلام شد


  انتصاب معاونت ارتباطات حزب همت در خراسان شمالی


  ضرورت آموزش سواد رسانه‌ای به دانش آموزان


  نسل جدیدی از مصرف کنندگان دیجیتال


  انجمن “توسعه و ترویج روابط‌عمومی و ارتباطات” تاسیس شد


  عشق یعنی کاهش رنج بشر


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: فراخوان مقاله بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی/ هوش مصنوعی مولد و روابط‌عمومی: آینده ارتباطات