درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
جمعه، 10 فروردین 1403 - 20:07   

ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX

  ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX


ادامه ادامه مطلب یک

4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند

  4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند


ادامه ادامه مطلب دو

ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد

  ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد


ادامه ادامه مطلب سه

انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد

  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  چند نکته کلیدی برای تغییر نام تجاری موفق
  فراتر از میدان نبرد: بازاندیشی پویایی روزنامه‌نگار- روابط‌عمومی در رسانه‌های مدرن
  روابط‌عمومی سنتی را فراموش کنید
  6 استراتژی دگرگون کننده برای آزادسازی پتانسیل رهبری شما
  چند نکته مهم در پرامپت‌نویسی
  کمپین‌های داده
  تاثیر ادراک بر تصمیم‌گیری در شرایط پرخطر
  اولین مدل زبان بزرگ هوش مصنوعی «منصفانه آموزش دیده» اینجاست
  جستجوی عمیق بینگ به طور رسمی برای همه کاربران فعال شد
  هوش مصنوعی گوگل می‌تواند چندین کتاب را جذب کند. با این همه داده چه خواهد کرد؟
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 279صفحه نخست » آخرین رویدادهای روابط عمومیسه شنبه، 22 فروردین 1391 - 20:43
ایران به مرکز ارتباطی منطقه تبدیل می‌شود؟
شرکت ارتباطات زیرساخت در جهت افزایش کیفیت و امنیت ارتباطات صادره و وارده به‎ ‎کشور به راه‌اندازی شبکه سیگنالینگ سراسری که در بلندمدت ایران را به‌هاب منطقه‎ ‎تبدیل خواهد می‌کند، اقدام کرد‎.
  

شرکت ارتباطات زیرساخت در جهت افزایش کیفیت و امنیت ارتباطات صادره و وارده به‎ ‎کشور به راه‌اندازی شبکه سیگنالینگ سراسری که در بلندمدت ایران را به‌هاب منطقه‎ ‎تبدیل خواهد می‌کند، اقدام کرد‎.

‎ شرکت‎ ‎ارتباطات زیرساخت کشور با استفاده از شبکه توانمند مراکز سوئیچ (مشتمل بر 100 ‎ ‎مرکز سوئیچ راه دور و سه مرکز سوئیچ بین‌الملل) توانسته ارتباط مخابراتی اقصی نقاط‎ ‎کشور با یکدیگر و ارتباط مخابراتی کشور با سایر کشورهای دنیا را برقرار کند‎.

‎این شبکه که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های زیرساخت از آن یاد می‌شود، در‎ ‎حال حاضر به صورت کامل زیر بار قرار دارد و در حال ارائه سرویس است.در خصوص ایجاد‎ ‎بستری مناسب برای حمل پیام‌های سیگنالینگی بین مراکز فوق و آماده‌سازی شبکه‎ ‎مخابراتی کشور برای ارائه سرویس‌های جدید، شرکت ارتباطات زیرساخت به پیاده‌سازی‎ ‎شبکه سیگنالینگ مستقل سراسری اقدام کرده و هدف از ایجاد این شبکه افزایش کیفیت و‎ ‎امنیت ارتباطات مخابراتی کشور در سطح ملی و بین المللی به بهترین شکل ممکن بوده‎ ‎است‎.

‎پیش از شروع چنین طرحی بود که حرف و حدیث بر سر ترانزیت ارتباطات‎ ‎بین‌الملل بالا گرفت و بسیاری انجام چنین طرح بزرگی را حداقل ظرف مدت چند سال نشدنی‎ ‎می‌دانستند که البته امروز این شبکه به صورت کامل ارائه سرویس‌های سیگنالینگی‎ ‎اپراتورها را برعهده دارد و در خصوص رسالت ترانزیت ارتباطات بین‌المللی سایر‎ ‎کشورها در منطقه ایفای نقش می‌کنند تا ایران را در پست‌هاب منطقه قرار دهد‎.

‎مدیر کل طرح و مهندسی سوییچ شرکت ارتباطات زیرساخت با‎ ‎اشاره به اینکه در این طرح امکان ارائه سرویس شبکه‌های نسل آینده‎ NGN ‎پیش‌بینی شده‎ ‎است، می‌گوید: با راه‌اندازی این پروژه شرکت ارتباطات زیرساخت با برخورداری از یک‏‎ ‎شبکه مستقل سیگنالینگ، تمامی ارتباطات بین مراکز سوییچ زیرساخت با یکدیگر را تامین‎ ‎و علاوه بر آن ارتباطات با سایر اپراتورهای مخابراتی را با کیفیت بالا و امنیت کامل‎ ‎برقرار کرده است‎.

‎وی می‌گوید: ظرفیت شبکه بالغ بر 6600 لینک سیگنالینگ پرظرفیت و کم ظرفیت است که در‎ ‎نوع خود در ردیف شبکه‌های سیگنالینگ بزرگ در دنیا به حساب می‌آید‎.

‎شمس در پاسخ به این سوال که شبکه‌های رایج دنیا با 6600 لینک سیگنالینگ کدام‎ ‎کشورها هستند و الگوی کشور ما کدامیک بوده است؟ اذعان می‌‌کند: تعداد زیادی از کشورهای‏‎ ‎بزرگ در سطح جهان در حال حاضر از شبکه‌های سیگنالینگ مستقل استفاده می‌کنند که آمار‎ ‎دقیقی از وضع و کمیت تعداد لینک‌های سیگنالینگی آن‌ها موجود نیست. اما مراکز‎ ‎ترانزیت سیگنالینگ با این حجم از لینک‌های ارتباطی جزو شبکه‌های بزرگ و به‌عبارتی‎ ‎در سطح کریرهای بزرگ مخابراتی است‎.

‎گفته شده که‎ SSTP ‎به منظور افزایش امنیت و جلوگیری از احتمال هرگونه هک شدن‎ ‎تجهیزات، کاملاً اختصاصی طراحی شده و از طریق شبکه عمومی دیتا و اینترنت قابل دسترسی‎ ‎نیست و این یکی از شاخصه‌هایی است که به تازگی در سایر بخش‌ها هم به آن توجه شده و‎ ‎مسئولان درصدد رعایت آن هستند‎.

‎ استفاده از فن‌آوری‌های نوین به منظور بسترسازی لازم برای مرحله‎ ‎گذر از شبکه‎ TDM ‎به‎ NGN‎، مدیریت متمرکز و کاهش هزینه‌های نگهداری با استفاده از‎ ‎ساده‌سازی شبکه، تامین ارتباطات بین اپراتورهای مخابراتی ثابت و سیار و همچنین‎ ‎تفکیک و تعیین حجم ترافیک ارتباطات بین آن‌ها‎ (Accounting&Screening) ‎ در زمینه‎ ایفای وظایف اساس نامه‌ای و تقویت دروازه‌های بین‌المللی شبکه زیرساخت برای‎ ‎تحقق شعار «ایران‌هاب منطقه» بخشی از اهداف راه‌اندازی چنین شبکه‌ای بوده است‎. ‎یکی از مباحثی که به مرور به دغدغه برای کارشناسان حوزه امنیت تبدیل شد، این بود‎ ‎که حفظ امنیت و زیرساخت پشتیبان از چه طریق محیا می‌شود که با جداسازی این شبکه از‎ ‎سایر شبکه‌های با قابلیت دسترسی و طراحی آن به صورت اختصاصی باید گفت که چالش اول‎ ‎برطرف شد و اما برای موضوع دوم هم طراحی شبکه در دو‎ PLAN ‎مجزا برای حفظ امنیت شبکه‎ ‎صورت گرفت‎.

‎علاوه بر این، مدیریت و کنترل شبکه از دو نقطه درزمینه حفظ امنیت شبکه در موارد‎ ‎اضطراری برقرار شد که به نوعی همان لایه پشتیبان را متصور شد‎.

‎اگر تمامی مزیت اجرای چنین شبکه‌ای را در ردیفی فرض کنیم، این امکان تعامل این‏‎ ‎شبکه با شبکه‌های نسل آینده است که البته شمس درباره سرویس شبکه‌های نسل آینده‎ ‎می‌گوید: شبکه‌های نسل آینده یا‎ Next Generation Network ‎شبکه‌هایی مبتنی بر‎ ‎سوئیچینگ بسته‌ای بوده که در خصوص استفاده بهینه از منابع شبکه و ارائه سرویس‌های‎ ‎جدید در حال پیاده‌سازی در شبکه‌های مخابراتی هستند‎.

‎وی می‌افزاید: این شبکه‌ها برخلاف شبکه‌های مبتنی بر فن‌آوری‎ TDM ‎از انعطاف پذیری‎ ‎بالاتری برخوردار بوده و با توجه به تفکیک لایه‌های سوئیچ، کنترل، مدیریت و سرویس‎ ‎توانمندی بالاتری را دارا هستند که البته شبکه مخابراتی کشور هم در حال حاضر در‎ ‎مرحله گذر از فن‌آوری‎ TDM ‎به‎ NGN ‎است‎.

‎یکی از خصلت‌های دیگر شبکه سیگنالینگ که قدرت پردازش بالا و تعداد زیاد لینک‌های‎ ‎سیگنالینگی در یک نود از شبکه است که به گفته مدیر کل طرح و مهندسی‎ Switch ‎تعداد‎ ‎نودهای شبکه سیگنالینگ سراسری 16 نقطه است که در 8 شهر بزرگ کشور پیاده‌سازی شده‎ ) ‎در هر شهر 2 مرکز برای افزایش ضریب پایداری سرویس) و البته تعداد لینک‌های‎ ‎سیگنالینگ بسته به حجم ارتباطات و سرویس‌های ارائه شده در مسیرهای ارتباطی دارد که‎ ‎کم‌ترین آن دو لینک است‎. این امید می‌رود که درخصوص ایفای نقش‎ SSTP ‎تعداد چهار مرکز سوئیچ حال حاضر که‎ ‎تمامی ارتباطات وارده و صادره بین‌الملل اپراتورهای ثابت و سیار فعال شبکه‎ ‎مخابراتی کشور را حمل می‌کند، بیش از این تعداد شود و ایران را به تنها‌هاب عظیم‎ ‎منطقه تبدیل کند‎.
 

منبع: روزنامه اطلاعات- سه شنبه 22 فروردین1391 ـ 18 جمادی الاول 1433ـ 10 آوریل 2012ـ شماره 25284
 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  روابط‌عمومی سنتی را فراموش کنید


  چرا هیچ کس دیگر نمی‌خواهد مدیر میانی باشد


  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟


  چند نکته کلیدی برای تغییر نام تجاری موفق


  فراتر از میدان نبرد: بازاندیشی پویایی روزنامه‌نگار- روابط‌عمومی در رسانه‌های مدرن


  6 استراتژی دگرگون کننده برای آزادسازی پتانسیل رهبری شما


  چگونه از بحران هویت در میانه شغلی جلوگیری کنیم


  روابط‌عمومی برای استارت‌آپ‌ها


  چگونه روابط‌عمومی می‌تواند به توسعه هویت در جامعه داخلی کمک کند؟


  تاثیر ادراک بر تصمیم‌گیری در شرایط پرخطر


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد