درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
پنجشنبه، 9 فروردین 1403 - 16:26   

ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX

  ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX


ادامه ادامه مطلب یک

4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند

  4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند


ادامه ادامه مطلب دو

ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد

  ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد


ادامه ادامه مطلب سه

انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد

  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟
  فناوری سلامت پوشیدنی: روند نوظهور با پتانسیل عظیم
  انویدیا در مرکز جهان هوش مصنوعی قرار دارد
  چرا هیچ کس دیگر نمی‌خواهد مدیر میانی باشد
  آژانس‌های روابط‌عمومی جهانی برای راه‌اندازی کمپین بحران آب و هوایی UNDP/ICCO همکاری می‌کنند
  ان بی سی پس از واکنش‌های شدید، استخدام رونا مک‌دانیل را لغو کرد
  4.5 میلیون برابر اینترنت سریعتر؟ دانشگاه استون این امکان را فراهم می‌کند
  ساخت قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی منبع باز جهان: DBRX
  نوآورترین شرکت‌های جهان در سال 2024
  چت‌بات آرنا (Chatbot Arena)
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 27783صفحه نخست » جمعه، 1 بهمن 1395 - 14:04
چگونه از هدر رفتن حجم اینترنت موبایل در شبکه‌های اجتماعی جلوگیری کنیم
بارگذاری و پخش خودکار فایل‌های چند رسانه‌ای مخصوصا ویدیوها در صفحه اصلی شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند برای کاربران آزاردهنده و هزینه‌بردار باشد. علاوه بر آن، کاربر را به دیدن چیزهایی وادار می‌کند که ممکن است علاقه‌ای نسبت به تماشای آن‌ها نداشته باشد.
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- بارگذاری و پخش خودکار فایل‌های چند رسانه‌ای مخصوصا ویدیوها در صفحه اصلی شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند برای کاربران آزاردهنده و هزینه‌بردار باشد. علاوه بر آن، کاربر را به دیدن چیزهایی وادار می‌کند که ممکن است علاقه‌ای نسبت به تماشای آن‌ها نداشته باشد.

 

خوشبختانه امکان غیر فعال کردن پخش خودکار ویدیو در مهمترین و پربازدیدترین شبکه‌های اجتماعی، یعنی فیس بوک (Facebook)، توئیتر (Twitter)، اینستاگرام (Instagram) و  تلگرام (Telegram) به منظور کاهش حجم اینترنت موبایل مصرفی وجود دارد.


در نظر داشته باشید ترفندهای کاهش حجم اینترنت موبایل مصرف‌شده که از طریق نسخه وب اجرا می‌شوند، تاثیری بر روی اپلیکیشن‌های موبایل طراحی‌شده برای این شبکه‌های اجتماعی نخواهند داشت. اگر کاهش حجم اینترنت موبایل مصرفی و در ادامه کاهش هزینه‌های جاری یک دغدغه برای شما است، از دنبال‌کردن و اجرای راهکارهای ارائه شده در زیر بر روی گوشی اندرویدی و یا آی او اس خود اطمینان حاصل کنید.

کاهش حجم اینترنت موبایل مصرفی در فیس بوک
به منظور غیر فعال‌سازی پخش خودکار ویدیو در شبکه اجتماعی
فیس بوک حین استفاده از مرورگر، به منوی تنظیمات، ویدیو و سپس پخش خودکار ویدیو (Settings > Video > Auto-Play Videos) مراجعه کرده و از منوی موجود در مقابل این گزینه، خاموش (Off) را برگزینید.


کاربران گوشی‌های آیفون و سیستم عامل آی او اس می‌بایست فیس بوک را بر روی گوشی خود اجرا کرده و سپس به قسمت بیشتر، تنظیمات، تنظیمات حساب کاربری، تصاویر و ویدیوها و پخش خودکار (More > Settings > Account Settings > Videos and Photos > Autoplay) مراجعه کنند. در این قسمت می‌بایست گزینه عدم پخش خودکار ویدیوها (Never Autoplay Videos) را انتخاب کرد. اگر تنها دلیل شما برای غیر فعال‌سازی پخش خودکار، کاهش حجم اینترنت موبایل است، می‌توانید پخش خودکار را منوط به زمان اتصال به اینترنت به وسیله وای فای (On Wi-Fi Connections Only) کنید.


کاربران گوشی های اندروید می‌بایست در اپلیکیشن فیس بوک، آیکون منو را لمس کرده و بعد از مراجعه به قسمت پخش خودکار، آن را بر روی حالت غیر فعال (Autoplay > Never Autoplay Videos) قرار دهند.

توییتر
به منظور کاهش حجم اینترنت موبایل مصرفی در شبکه اجتماعی توییتر حین مرور به وسیله مرورگر، می‌بایست به قسمت تنظیمات، حساب کاربری (Settings > Account) مراجعه کرده و تا رسیدن به قسمت Content به پایین اسکرول کنید. در قسمت Video Tweets، از عدم تیک‌خوردن گزینه پخش خودکار ویدیو (Video Autoplay) اطمینان حاصل کنید.


در گوشی هوشمند می‌بایست به قسمت تنظیمات، دیتا، پخش خودکار ویدیو ( Settings > Data > Video Autoplay) مراجعه کرده و سپس تیک توقف پخش خودکار ویدیو (Never play videos automatically) را فعال کرد.

اینستاگرام
از آنجایی که برخلاف فیس بوک و توییتر، اینستاگرام و تلگرام به عنوان شبکه‌های اجتماعی موبایل شناخته می‌شوند، پیاده‌سازی ترفند‌های کاهش حجم اینترنت موبایل مصرفی، تنها بر روی اپلیکیشن‌های آن‌ها (و نه نسخه وب) ممکن است. گفتنی است همان‌طور که برای شبکه‌های اجتماعی تحت وب فیس بوک و توییتر، نرم افزار موبایل طراحی شده، به طور بالعکس امکان استفاده از شبکه‌های اجتماعی موبایل اینستاگرام و تلگرام نیز در بستر وب فراهم شده است.


در اپلیکیشن اینستاگرام، بعد از مراجعه به پروفایل کاربری، تا رسیدن به بخش تنظیمات، اسکرول کرده و بعد از مشاهده قسمت مصرف داده تلفن همراه (Cellular Data Use)، آن را بر روی مصرف پایین دیتا (Use Less Data) قرار دهید.

تلگرام
صرف نظر از محبوبیت جهانی شبکه‌های اجتماعی ذکر شده در بالا،
 تلگرام را باید مهمترین و پرکاربردترین شبکه اجتماعی برای کاربران ایرانی دانست که در طول روز ساعات زیادی را پای آن صرف می‌کنند. کمتر کاربری از نسخه وب تلگرام استفاده می‌کند، به همین دلیل امکان کاهش حجم اینترنت موبایل مصرف‌شده با توقف دانلود خودکار فایل‌های چند رسانه‌ای، تنها در نرم افزار کامپیوتر و اپلیکیشن موبایل تلگرام ممکن است.


در نسخه موبایل، به تنظیمات مراجعه کرده و تا رسیدن به قسمت دیتا و ذخیره‌سازی (Data & Storage) اسکرول کنید. در این بخش سه قسمت در زمان استفاده از داده موبایل (When Using Mobile Data)، در زمان اتصال به وای فای (When Connected On Wi-Fi) و در آخر در زمان رومینگ (When Roaming) را شاهد هستید. با کلیک بر روی هر یک از این سه مورد، می‌توانید تعیین کنید که در شرایط ذکر شده چه دسته از فایل‌‎هایی به صورت خودکار دانلود شوند. از آنجایی که هر کاربر معمولا در چندین گروه پرجمعیت و فعال و همچنین چندین کانال عضویت دارد، پیشنهاد می‌شود تا هم برای کاهش حجم اینترنت موبایل مصرف‌شده و هم برای جلوگیری از پر شدن حافظه با فایل‌های بدون استفاده، تیک تمامی گزینه‌ها را در هر سه حالت بردارید. در این شرایط، دانلود تمامی عکس‌ها، فایل‌های GIF، پیام‌های صوتی فرستاده شده، ویدیوها و دیگر فایل‌ها با دستور شما انجام خواهد گرفت.


در نرم افزار ویندوز نیز ابتدا به قسمت تنظیمات مراجعه کرده و تا رسیدن به بخش تنظیمات دانلود خودکار رسانه (Automatic Media Download Settings) اسکرول کنید.


بر خلاف اپلیکیشن موبایل که تنظیمات کاهش حجم اینترنت موبایل را بر اساس نحوه اتصال دسته‌بندی می‌کرد، در اینجا بخش‌بندی بر اساس گروه و یا کانال انجام می‌شود. بسته به نیاز خود، تیک گزینه‌های مورد نظر را زده و تیک مابقی را بردارید.
 

 

 

 

 

 

   
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  روزنامه‌های محلی: هنوز ارزشمند، اما نیاز به حمایت دارند


  چرا هیچ کس دیگر نمی‌خواهد مدیر میانی باشد


  به دنبال تغییر نام تجاری هستید؟


  رسانه‌های اجتماعی مغز ما را تخلیه می‌کنند و بر تصمیم‌گیری ما تأثیر می‌گذارند


  نتایج یک مطالعه: روابط‌عمومی تأثیر قابل توجهی بر رشد کسب‌وکار دارد


  رسانه سمی


  چرا بهره‌وری ما را مضطرب می‌کند؟


  چگونه روابط‌عمومی می‌تواند به توسعه هویت در جامعه داخلی کمک کند؟


  روابط‌عمومی برای استارت‌آپ‌ها


  چگونه از بحران هویت در میانه شغلی جلوگیری کنیم


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: معرفی کتاب «هوش مصنوعی روابط‌عمومی در عمل» منتشر شد