
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- ضمن تشکر از مقاله خوب و مفید سرکار خانم نظری با موضوع جایگاه زنان در روابط عمومی، اینجانب بعنوان یکی از پیشکسوتان روابط عمومی با استناد به تجارب ٢٣ ساله مطالبی را به جهت اهمیت موضوع و تقدیر از نگارنده مقاله بحضورتان ایفاد می دارم:
با در نظر گرفتن ویرگی های خاص بانوان در برخورداری از صبر و حوصله، عطوفت، حساسیت، دقت نظر، همه جانبه نگری، تکریم، مردمداری، پیگیر بودن، و از همه مهمتر سرعت عمل در برقراری ارتباط، بیانگر این است که زنان از روابط عمومی بالایی برخوردار بوده و می توانند در این عرصه روابط عمومی موفق عمل نمایند.
در سالهای اخیر نه تنها آمار فارغ التحصیلان زن بیشتر شده، بکارگیری زنان در عرصه روابط عمومی نیز افزایش یافته است. با کمی تامل درمی یابیم که بخش خصوصی در این رابطه بخاطر پرهیز از پیچ و خم های اداری و بروکراسی، پیشتاز بوده و از این امتیاز (بکارگیری زن در مشاغل ارتباطی و مشتری مداری) در جذب مشتری، ترغیب مخاطبان، تاثیر گذاری، ایجاد انگیزه و پیشبرد اهداف مربوطه منتفع شده است.
این روزها شاهد هستیم در بخش پذیرش و پاسخگویی مشاغل فنی و کارگاه های کوچک نیز، از نیروی زن بیشتر استفاده می شود تا کارفرمایان بتوانند حداکثر رضایت مشتری را جلب نمایند.
در شرایط کنونی بدلیل وجود مشکلات اقتصادی اجتماعی و وجود رقابت بین فعالان بخش های مختلف، بهره مندی از ویژگی های فوق الذکر و بکارگیری پاسخگویان هنرمند در امر ارتباطات و مشتری مداری، ضریب اطمینان از جلب رضایت طرف های ذینفع را تقویت می نماید.
قابل ذکر است در سالهای اخیر تعداد مدیران روابط عمومی زن افزایش یافته و مدیران باهوش و کارامد سعی دارند از کارگزاران و کارشناسان زن در عرصه روابط عمومی بیشتر استفاده کنند. ٣٠ درصد کارکنان واحد روابط عمومی منطقه 8 عملیات انتقال گاز را زن تشکیل می دهد که از این نیروها، بیشتر در بخش های ارتباطات درون و برون سازمانی و پاسخگویی استفاده شده که می توان اذعان داشت علاوه بر برخورداری از روحیه تعامل، برخورد محترماته و مناسب با اربابان رجوع، توانسته ایم از سایر مزیت ها، مانند صبر و حوصله، خوبشتنداری، کار در محل ثابت و انگیزه رقابت جویی نیز نهایت استفاده را برده و در جهت سلامت اداری نیز امتیاز خوبی کسب نماییم
محمد رضا بخشعلیزاده
کارشناس روابط عمومی و مدیر روابط عمومی منطقه٨ عملیات انتقال گاز
|