شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- استاد یار علوم ارتباطات دانشگاه علوم و تحقیقات یزد معتقد است که بخش برنامه ریزی باید بیش از این در واحدهای روابط عمومی های استان یزد مورد توجه قرار گیرد.
دکتر محمودرضا مرتضوی با اشاره به این که در حال حاضر نسبت به گذشته فارغ التحصیلان بیشتری در روابط عمومی های استان مشغول به کار شده اند، اظهار داشت: خوشبختانه بخش هایی همچون ارتباط با رسانه در روابط عمومی های استان یزد فعال شده است، اما آن چیزی که قابل مشهود می باشد عدم برنامه ریزی منسجم در روابط عمومی های استان یزد است.
به گفته وی، تصور و طراحی وضعیت مطلوب و یافتن و پیش بینی کردن راه ها و وسایلی که نیل به آن را میسر می سازد از اهداف برنامه ریزی در روابط عمومی به شمار می رود.
وی ادامه داد که برنامه ریزی فرآیندی دارای مراحل مشخص و به هم پیوسته برای تولید خروجی منسجم در قالب سیستمی هماهنگ از تصمیمات است.
این عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به این که روابط عمومی ها برای رسیدن به اهداف خویش نیاز به برنامه ریزی دارند، تصریح کرد: برنامه ریزی را می توان از این جنبه برنامه ریزی کوتاه مدت (برنامه ریزی عملیاتی و تاکتیکی)، برنامه ریزی میان مدت و برنامه ریزی بلند مدت دسته بندی نمود.
مرتضوی افزود: همچنین برنامه ریزی سالانه، دراز مدت و استراتژیک را مورد اشاره قرار داده اند. توجه به این تقسیم بندی در هر سازمانی به خصوص برای واحد روابط عمومی ضروری به نظر می رسد. وی تأکید کرد: نیاز شناخت و درک متقابل به منظور تسریع در دستیابی به مقاصد و اهداف، امروزه در سازمان ها و ادارات به عنوان یک اصل اساسی در مدیریت پذیرفته شده است.
|