درباره شارا | تماس | جستجوی پیشرفته | پیوندها | موبایل | RSS
 خانه    تازه ها    پایگاه اخبار    پایگاه اندیشه    پایگاه کتاب    پایگاه اطلاعات    پایگاه بین الملل    پایگاه چندرسانه ای    پایگاه امکانات  
سه شنبه، 11 مهر 1402 - 17:56   

تمدید مهلت ارسال آثار به هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی

  تمدید مهلت ارسال آثار به هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب یک

دیوان بین‌المللی کیفری باید درباره کشتار روزنامه‌نگاران در فلسطین تحقیق کند

  دیوان بین‌المللی کیفری باید درباره کشتار روزنامه‌نگاران در فلسطین تحقیق کند


ادامه ادامه مطلب دو

فراخوان مقاله بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی

  فراخوان مقاله بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی


ادامه ادامه مطلب سه

شش توصیه فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران برای تحقق دستمزد برابر

  شش توصیه فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران برای تحقق دستمزد برابر


ادامه ادامه مطلب چهار

   آخرین مطالب روابط عمومی  
  عشق یعنی کاهش رنج بشر
  چرا اینفلوئنسر مارکتینگ بهترین گزینه شما برای بازاریابی اپلیکیشن موبایل است
  نگرانی از رواج خودسانسوری رسانه‌ها در فیلیپین
  درخواست روزنامه‌نگاران برای تنظیم متوازن قوانین مربوط به هوش مصنوعی
  قدردانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدیرعامل بانک رفاه کارگران
  جزییات هجدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی اعلام شد
  کتاب «خلاقیت در روابط‌عمومی» منتشر شد
  ۲ شعبه شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه کارگران افتتاح شد
  ضرورت آموزش سواد رسانه‌ای به دانش آموزان
  انجمن “توسعه و ترویج روابط‌عمومی و ارتباطات” تاسیس شد
ادامه آخرین مطالب روابط عمومی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12181صفحه نخست » آخرین رویدادهای روابط عمومیچهارشنبه، 1 مرداد 1393 - 08:36
بیانیه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان ایلام به مناسبت روز جهانی قدس
شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان ایلام در بیانیه ای از مردم همیشه در صحنه ایلام برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت نموده است .
  

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)- متن این بیانیه بدین شرح است :


بسمه تعالی
ابتکار هوشمندانه حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس نه یک نامگذاری صرف که بیشتر یک جریان سازی فرهنگی- سیاسی و ترسیم یک راهبرد سرنوشت ساز در روند مقاومت اسلامی و طراحی جبهه ضدسلطه در جهان می باشد.


روز جهانی قدس، روز جهانی استقامت و ایستادگی حق در برابر باطل و روز مقابله با زورگویان و زراندوزان جهانی است. روزی که نماد آزادی‌خواهی، عدالت طلبی، ظلم ستیزی، وحدت و همدلی جهان اسلام است، تا با خروش یکپارچه علیه ظلم و بیداد پرچم عدالت طلبی را در جهان برافراشته و ظرفیت و توان خویش را به رخ زیاده‌خواهان بکشند.


امروز ایران در کانون توجه جهان اسلام و نظام بین الملل است، به همان میزان که رفتارهای وحدت بخش دل مومنان و علاقمندان را سرشار از امید می سازد ، به همان میزان رفتارهای تفرقه افکنانه به سردمداران صهیونیسم و سران جریانات تکفیری نیرویی تازه می بخشد.


امروز صهیونیست های متجاوز و تکفیری های متحجر همانند دو لبه قیچی، کیان مسلمانان را هدف قرار داده و اتحادی بنیادی میان خود به وجود آورده اند و دل همه پیروان ادیان توحیدی را سر شار از درد و اندوه ساخته‌اند.


صهیونیست های اشغالگر در طول شش دهه گذشته نشان داده اند که راهبردی جز تجاوز، سرکوب و ارعاب ندارند وهرگاه در اجرای سیاست های ددمنشانه خود ناموفق بوده ویا درانزوای بین المللی قرارگرفته اند، موضوعی مبهم را بهانه قرار داده و دیوانه و از حمله به کودکان و زنان وغیر نظامیان را در دستور کار قرارمی دهند.


افسوس که برخی کشورها، نهادها ،گروه ها وافراد به ظاهر دلسوز و مسلمان ، هنوز از تاریخ عبرت نگرفته اند و به رغم مشاهده همه روزه جنایات صهیونیست ها و به جای متشکل ساختن نیروهای خود علیه اسرائیل غاصب، به تضعیف و تخریب جبهه مقاومت پرداخته و با به راه انداختن جنگ فرقه ای وتقویت جریانی جاهل و خشک مغز هزینه های هنگفتی را بر مسلمانان وارد می سازند. آیا نباید با صدای بلند فریاد زد که اینان اساسا در جبهه کفر و سلطه طلبان دنیا و پشت خاکریزی سنگر گرفته اند که صهیونیست ها برای آنها ساخته اند؟


شورای روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان ایلام با اعلام انزجار و محکومیت نسبت به جنایات اخیر تکفیری ها و صهیونیست ها درغزه، عراق و سوریه در آستانه روز قدس برضرورت گرامیداشت این روز وبهره برداری از ظرفیت های دینی و سیاسی آن برای ایجاد اتحاد میان مسلمانان و همه علاقمندان به آزادی و حقوق انسان تاکید دارد.


بدیهی است موضوع فلسطین و قدس شریف پیوندی ناگسستنی با حقیقت تاریخ و حقوق اساسی انسان ها دارد و سرنوشت ملت فلسطین با سرنوشت همه پیروان ادیان توحیدی گره خورده است و صهیونیست ها کمر به نابودی میراث همه موحدان بسته اند و حتی به اراضی سایر کشور ها نیز چشم طمع دارند وشاهد این سخن آموزش و ترویج نقشه های ساختگی از جغرافیای جعلی اسرائیل است که بخش وسیعی از خاورمیانه را نشانه رفته و اگر مجاهدت فرزندان امام خمینی(س) در مقاومت اسلامی لبنان وفلسطین نبود امروز بسیاری از کشورهای منطقه در اشغال اسرائیل قرار داشت.


شورای روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان ایلام با بزرگداشت یاد و خاطره همه شهیدان و مجاهدانی که از بدو اشغال فلسطین مظلوم و محاصره ی بیت المقدس به تکلیف انسانی و دینی خود عمل کرده و از گسترش تجاوزات اشغالگران ممانعت به عمل آورده اند؛ اقدام امام خمینی(ره) را در تعیین جمعه آخر ماه مبارک رمضان بعنوان روز قدس ،حرکتی تاریخی و مدبرانه می داند که اهمیت آن امروز بیش از هر زمان دیگر روشن شده است.


این شورا از همه آزادیخواهان و فرهیختگان و آحاد مردم در سراسر جهان خصوصا مردم سرافراز استان ایلام می خواهد تا در این برهه حساس به وظیفه خود در برابر ندای مظلومیت مردم غزه عمل کرده و ضمن بزرگداشت روز قدس، با ارزشهای منبعث از آرمان های انسانی و دینی بشر در طول تاریخ میثاقی دوباره داشته باشند و عرصه تحرک صهیونیسم اشغالگر را بیش از گذشته محدود کنند.


منبع: شورای هماهنگی روابط عمومی های استان ایلام




 

   
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   پربیننده ترین مطالب روابط عمومی  

  کتاب «خلاقیت در روابط‌عمومی» منتشر شد


  روزنامه‌ای جدید که فقط به صورت چاپی منتشر می‌شود


  زمان رایگان است و بسیار قیمتی


  چگونه تکامل هوش مصنوعی می‌تواند بر وجود آینده مدیران بازاریابی تأثیر بگذارد؟


  هوش مصنوعی، چالشی برای امنیت انرژی


  دلایل ایجاد اینفلوئنسری به عنوان یک رشته دانشگاهی


  هنر درست اندیشیدن


  نسل جدیدی از مصرف کنندگان دیجیتال


  خبرنگار همراه و همکار روابط‌عمومی است


  انتصاب معاونت ارتباطات حزب همت در خراسان شمالی


 
 
 
مقالات
گفتگو
گزارش
آموزش
جهان روابط عمومی
مدیریت
رویدادها
روابط عمومی ایران
کتابخانه
تازه های شبکه
آخرین رویدادها
فن آوری های نو
تبلیغات و بازاریابی
ایده های برتر
بادپخش صوتی
گزارش تصویری
پیشنهادهای کاربران
اخبار بانک و بیمه
نیازمندی ها
خدمات
خبرنگار افتخاری
بخش اعضا
دانلود کتاب
پیوندها
جستجوی پیشرفته
موبایل
آر اس اس
بخشنامه ها
پیشکسوتان
لوح های سپاس
پیام های تسلیت
مناسبت ها
جملات حکیمانه
پایان نامه ها
درباره شارا
تماس با ما
Shara English
Public Relation
Social Media
Marketing
Events
Mobile
Content
Iran Pr
About Us - Contact US - Search
استفاده از مطالب این سایت با درج منبع مجاز است
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شارا است
info@shara.ir
  خبر فوری: فراخوان مقاله بیستمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی/ هوش مصنوعی مولد و روابط‌عمومی: آینده ارتباطات