
شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی ایران (شارا)، برایان گرین- این نیز آخرین ترم یک دوره آکادمیک دیگر است. برای اعضای کلاس 2014 خروج از آلما موضوعی است که منجر به بازخورد و اشتراک ضعف مراسم خواهد شد. وقتی جشن دانش آموختگی به پایان برسد، احتمالا این سوال به ذهن شما نیز خطور کند که پس از یک سال که برای کارشناسی ارشد تلاش کرده اید، در پایان باید چه مسیری را برای باقی عمرتان انتخاب کنید؟
اگر پاسخ شما به این سوال یافتن یک شغل روابط عمومی است، باید پیش از آن چند توصیه را بشنوید. در این یادداشت 7 توصیه مفید برای کسانی است که می خواهند وارد دنیای حرفه ای ارتباطات شوند:
1. همچنان به توسعه و بهبود مهارت های نگارشی خود ادامه دهید. احتمالا شما مدرک خود را با نگارش قوی دریافت کرده اید. اکنون زمان این است که مواردی را که به صورت تئوری در خصوص دستور زبان و گرامر خوانده اید در عمل پیاده کنید.سعی کنید ایمیلی برای یکی از کارفرمایانی که دوست دارید برایش کار کنید ارسال نمایید. و نامه های پوششی دیگری نیز برای وی پس از ارسال نامه اولی ارسال کنید. شاید هم نیاز باشد که آزمون نگارشی را پیش از مصاحبه بدهید. مهارت های قوی نوشتاری برای متخصصان روابط عمومی ضروری اند و استعداد شما در این زمینه بلیط ورود به صنعت روابط عمومی است.
2. پروفایل رسانه اجتماعی خود را پاکسازی کنید. تصاویری که در حال نوشیدن آبجو با دوستانتان هستید یا رقص و آواز را در بار تماشا می کنید، نظر کارفرمایتان را درباره استخدام شما عوض می کند. آنها را پاک کنید یا محدودیت هایی برای آنها قرار دهید که برای دیگران قابل مشاهده نباشند. یک حساب جدید باز کنید و آنچه که یک کارفرما از مسئول روابط عمومی خود انتظار دارد را در آن منتشر کنید. این حساب ها می توانند در فیسبوک یا توییتر باشند. اگر دوستانی دارید که پیام های احمقانه در صفحه تان منتشر می کنند آنها را آنفرند کنید. نگذارید در صفحه تان درج شود که فردا شب قرار است در پارتی همدیگر را ملاقات کنید. در عوض، از رسانه اجتماعی برای نشان دادن علایق جدی خود برای تبدیل شدن به یک متخصص روابط عمومی استفاده کنید.
3. یک شبکه تخصصی در لینکداین بسازید. شما را به استفاده از لینکداین در تمام زمان ها فرا می خوانیم. ممکن است فکر کنید که شبکه تنها فیسبوک است که افراد قدیمی در آن هستند (و ممکن است حق با شما باشد)، اما این مساله از اهمیت اینکه شما مشاغلی را از طریق جستوی شبکه و ارتباط با کارفرمایان بدست آورید نمی کاهد. با دوستان خود تماس بگیرید، کسانی که زیاد نمی شناسیدشان و همکاران دوره کارآموزی یا هر کس دیگری که ممکن است به زندگی حرفه ای شما کمک کند را به فهرست دوستان خود اضافه کنید. به شبکه های فارغ التحصیلان و گروه های مرتبط با آنها بپیوندید.
4. در نظر داشته باشید که حتما به انجمن بین المللی روابط عمومی امریکا بپیوندید. انجمن بین المللی روابط عمومی امریکا بیش از 21 هزار عضو دارد که همین امر آن را به بزرگترین سازمان حوزه صنعت روابط عمومی تبدیل کرده است. سازمان متعهد به حمایت از اعضای خود می باشد و دوره های آموزشی و توسعه حرفه ای را ارائه می دهد. اعضا به شما کمک می کنند که مربیان و فضاهای خوب کارآموزی را شناسایی کنید و این ها نشان می دهند که شما در کار خود جدی هستید.
5. لباس مناسب بپوشید. همه ما می دانیم که شلوار لی بسیار راحت است اما شما باید برای ملاقات با مشتری یا متخصصان رسانه ای از لباس های رسمی استفاده کنید. وقتی می خواهید مصاحبه کنید، لباس ها می توانند برای مصاحبه گر بسیار مهم باشند. راهی که خوتان را ارائه می کنید بسیار مهم است و بنابراین اجازه ندهید که تنها برای پوشش نادرستتان از موقعیت های خوب کاری بمانید.
6. در ذهن خود سخن بگویید. کارفرمای بعدی شما احتمالا متعلق به نسلی متفاوت است، این بدین معناست که او جهانی بسیار متفاوت با جهان شما دارد. برخی چیزهایی که ممکن است برای شما یک دانش معمولی قلمداد شود، ممکن است برای او خواسته ای بسیار عقلانی و دور از ذهن باشد. اگر ایده خوبی دارید، از اینکه آن را با او به اشتراک بگذارید نهراسید.
7. استرس زیاد نداشته باشید. بزرگترین اشتباهات جوانانی که وارد حرفه روابط عمومی می شوند به واسطه استرس ایجاد می شوند. هیچ چیز خوبی از مغز یک انسان که در شرایط طبیعی قرار ندارد تراوش نمی کند.
مترجم: عادل میرشاهی
منبع: http://www.prnewsonline.com/water-cooler/2014/05/16/7-tips-for-budding-pr-pros-after-graduation/?hq_e=el&hq_m=2887122&hq_l=21&hq_v=472ca672b1
|