شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : رسانه‌ها در سازمان‌هاي شفاف، فرصت و در سازمان‌هاي غير شفاف، تهديد تلقي مي‌شوند
شنبه، 23 آذر 1392 - 08:19 کد خبر:7895
مشاور مديرعامل و مدير كل روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي گفت: رسانه‌ها در سازمان‌هاي شفاف، فرصت و در سازمان‌هاي غير شفاف، تهديد تلقي مي‌شوند به همين دليل، درب‌هاي سازمان تأمين اجتماعي بر روي خبرنگاران باز است.


 

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- به نقل از اداره كل روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي، اميرعباس تقي‌پور در همايش سراسري رؤسا و كارشناسان ارشد روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي كه در مشهد مقدس برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: كار و فعاليت در حوزه روابط عمومي تلاش و عشق مضاعف مي‌طلبد.

وي خاطر نشان كرد: پيوند ميان ارتباطات و فناوري اطلاعات سبب شده روابط عمومي‌، هم در تصميم سازي و هم در تصميم گيري نقش مؤثري داشته باشد.

تقي پور گفت: مديران و كارشناسان روابط عمومي‌ سازمان تأمين اجتماعي نقش بسيار مؤثر وتعيين كننده‌اي در مواجه با انتظارات گروه‌هاي مرجع، مديران و مسؤولان كشور، استادان دانشگاه، هنرمندان، رسانه‌ها ،تشكل‌هاي كارگري،كارفرمايي و بازنشستگي دارند؛از اين رو بايد از آمادگي لازم براي توضيح، تبيين و ترويج برنامه‌ها و اولويت‌هاي سازمان برخوردار باشند.

وي  با اشاره به فرصت‌ها و تهديدها در حوزه روابط عمومي افزود: امروزه با فرصت‌ها و تهديدهاي فراواني روبرو هستيم و رسانه‌ها در يك سازمان شفاف به عنوان فرصت و در سازماني غير شفاف به عنوان تهديد محسوب مي‌شوند.

تقي پور اظهار داشت: در سازماني كه مديريت ارشدش چهار راهبرد قانونمداري، برنامه‌محوري، پاكدستي و پاسخگويي را موردنظر قرار داده، حضور و نظارت رسانه‌ها در سازمان به عنوان يك فرصت تلقي شده و بايد درب‌هاي آن بر روي خبرنگاران باز باشد.

مشاور مديرعامل و مدير كل روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي افزود:تعامل حرفه اي با رسانه‌ها براي ما خلق فرصت مي‌كند و براي رسيدن به اين سطح بايد تلاش آگاهانه و هدفمند داشته باشيم.

وي به بحث شفافيت در اطلاع رساني اشاره كرد و افزود:اين شفافيت و صراحت بايد در عمل ديده شود.

تقي‌پور، استفاده صحيح از فضاي مجازي را نيز مورد تأكيد قرار داد و گفت: شبكه‌هاي اجتماعي امروز آسان‌ترين و سريع‌ترين راه براي ارتباط ما با شركاي اجتماعي است و بايد از اين مزيت به عنوان يك فرصت، بهره بگيريم.

گفتني است همايش سراسري رؤسا و كارشناسان ارشد روابط عمومي سازمان تأمين اجتماعي با حضور مديرعامل و معاونان سازمان تأمين اجتماعي طي دو روز 21 و 22 آذرماه در مشهد مقدس برگزار شد.

 

منبع: روابط‌عمومي سازمان تأمين اجتماعي