مهندس ˈسيدكمال ميرشمسيˈ امروز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: روابط عمومي ها مي توانند با ارزيابي هاي صورت گرفته در جشنواره و نتايج حاصل از آن فارغ از هر نتيجه اي، به جايگاه خود پي برده و جهت اصلاح و برطرف كردن نقاط ضعف احتمالي بكوشند.
به گفته وي، با تلاش مضاعف و استفاده از تجربيات ديگر روابط عمومي هاي شركت كننده در كنفرانس و جشنواره و با خلاقيت و نوآوري مي توان مسير پيشرفت و تعالي را طي كرد.
وي تصريح كرد: آشنايي و برقراري ارتباطي موثر و سازنده با روابط عمومي استان هاي ديگر، اساتيد و فعالان و كارگزاران روابط عمومي كشور، شركت در كارگاه هاي آموزشي، نمايشگاه جانبي و غيره از جمله ويژگي هاي برجسته كنفرانس و جشنواره روابط عمومي هاست كه در 23 و 24 دي ماه و به همت موسسه كارگزار روابط عمومي برگزار مي شود.
نماينده كنفرانس بين المللي روابط عمومي ايران در استان گلستان خاطر نشان كرد: از تمامي همكاران گرامي خودم به عنوان مديران و كاركنان تلاشگر حوزه روابط عمومي سازمان ها، دانشگاه ها و دستگاه هاي اجرايي استان گلستان مي خواهم كه با حضور يكپارچه و موثر خود در اين رويداد بزرگ، جايگاه ويژه اي را براي روابط عمومي هاي استان رقم بزنند زيرا مجموعه روابط عمومي هاي استان كه چندي پيش جشنواره و همايش روابط عمومي هاي استاني را برگزار كردند، نشان دادند كه شايستگي حضور در مجامع بزرگ تر و بالاتر را دارا هستند.
ميرشمسي افزود: اين جشنواره در دو سطح ملي و بين المللي و در بخش هاي ويژه، اصلي، انتشارات، فعالان روابط عمومي و جوايز روابط عمومي ديجيتال برگزار مي شود كه در بخش هاي مورد نظر بهترين پژوهش، بهترين ارتباط رسانه اي، بهترين ارتباط مردمي، ارتباط درون سازماني، تبليغات، بهترين كتاب و بروشور روابط عمومي، وبلاگ، وب سايت و غيره مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
نماينده كنفرانس بين المللي روابط عمومي ايران در استان گلستان در پايان خاطر نشان كرد: مهلت ثبت نام به منظور شركت در جشنواره بيستم آذر ماه در نظر گرفته شده و روابط عمومي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان به عنوان نماينده كنفرانس و جشنواره در استان اين آمادگي را دارد كه در صورت نياز با ارائه مشاوره و همكاري هاي لازم، شرايط حضور شايسته همكاران گرامي را در جشنواره و كنفرانس به وجود آورد.
شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)