شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : نرخ استفاده از اينترنت ساعتي ۳۸۰۰ تومان
سه شنبه، 14 آبان 1392 - 10:00 کد خبر:6838
يك ارائه‌دهنده خدمات حضوري اينترنت گفت: نرخ نامه ارائه شده از سوي اتحاديه فناوران رايانه براي اعضا قابل قبول است اما مشتريان آن را پر هزينه مي دانند.

شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- علي محمودي اظهار كرد: اجراي نرخ رسمي اتحاديه فناوران رايانه اعتراضات مردم را به دنبال دارد و باعث كاهش تعداد مشتري مي‌شود.

وي ادامه داد: در حال حاضر نرخ استفاده از اينترنت ساعتي ۳۸۰۰ تومان است كه با وجود دريافت ساعتي ۳۰۰۰ تومان مشتريان ناراضي هستند و از سويي ديگر هزينه‌هاي سنگين بابت دريافت اينترنت از شركت‌هاي خصوصي پرداخت مي‌شود كه به دلايل مختلف نارضايتي مشتريان را در پي دارد.

او تصريح كرد: در قرارداد اينترنت خريداري شده از شركت ارائه دهنده آمده است اشتراك خدمات يك به چهار است كه در واقعيت يك به شش يا يك به هشت است و در زمان كاهش سرعت مشتريان كافي نت‌داران را دروغ‌گو و متقلب مي‌دانند.

اين ارائه دهنده خدمات حضوري اينترنت يادآور شد: هرچند وقت يكبار شركت‌هاي ارائه دهنده اينترنت بدون هيچ دليلي افزايش نرخ بستر اينترنت يا حجم اينترنت را برروي فاكتورهاي خود لحاظ مي‌كنند.

او بيان كرد: مشكل ديگري كه كافي‌نت‌داران با آن مواجه هستند كاهش سرعت و قطع دائمي اينترنت در زمان‌هاي خاصي است كه باعث كسادي كار و تعطيلي مغازه مي‌شود، زيرا بستر اصلي كسب درآمد كافي‌نت اينترنت است.

محمودي خاطرنشان كرد: هزينه‌هاي جانبي مانند شارژ كارتريج سه برابر شده و در كنار آن بسته ۵۰۰ برگي كاغذ آچار ۱۵ هزار تومان، هر سي‌دي به صورت عمده ۲۹۰ تومان و هر دي‌وي‌دي ۵۰۰ تومان خريداري مي‌شود.

 

منبع: ايسنا