شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : «عضويت در فيسبوك جرم شناخته نميشود»
چهارشنبه، 24 مهر 1392 - 06:00 کد خبر:6103
شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)- نماينده مراغه در مجلس شوراي اسلامي، ضمن بيان اينكه در مورد فيسبوك هيچقانوني نداريم گفت: عضويت در فيسبوك جرم شناخته نمي شود.
به گزارش شارا به نقل از «وبلاگنيوز» مهدي دواتگري نماينده مردم مراغه و عجبشير در مجلس شوراي اسلامي در مصاحبه اي با روزنامه ايران گفت: كه در قانون، عضويت در فيسبوك جرم شناخته نمي شود.
رئيس كميته مطالبات ملي مجلس و عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي- در اين باره به خبرنگار ايران ميگويد: درباره فيسبوك هيچ قانوني نداريم و در هيچ جاي قانون هم نيامده كه عضويت در فيس بوك جرم است. حال آن كه كميته تشخيص مصاديق مجرمانه كه دادستان كل كشور رئيس اين كارگروه بوده و وزراي اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامي، دادگستري، ارتباطات و فناوري اطلاعات، علوم، تحقيقات و فناوري، آموزش و پرورش و نمايندگاني از صدا و سيما، سازمان تبليغات اسلامي، شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ۲ تن از نمايندگان مجلس از اعضاي آن هستند، وظيفه دارند با تعريف تك تك مصاديق مجرمانه مربوط به جرايم رايانهاي و فضاي مجازي درباره موضوع فيسبوك نظر دهند.
نماينده مردم مراغه در مجلس ميافزايد: براساس اصل ۳۶ قانون اساسي، هرگونه فعل يا ترك فعلي كه در قانون براي آن مجازات تعيين شده است جرم تلقي ميشود حال اگر در محيط فيس بوك اين مصاديق مجرمانه تهديدي براي امنيت ملي، تشويش اذهان عمومي و ارائه فساد و فحشا باشد، بايد با آن برخورد كرد.