شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : 3 پيش‌بيني براي روزنامه‌نگاري سلامتي در سال 2023
شنبه، 1 بهمن 1401 - 11:39 کد خبر:51284
متخصصان معتبر تغذيه امروزه به يكي از مهم‌ترين صداها در رسانه تبديل شده‌اند. روزنامه‌نگاران و مصرف‌كنندگان در مورد تغذيه خواستار صداي معتبرتري هستند. آنها ميل به شفافيت در خصوص تغذيه دارند. متخصصان تغذيه، مأموريت دارند تا با پيام‌هاي علمي دقيق، از گل‌آلود شدن آب جلوگيري كنند.



پيش‌بيني‌هاي جديد FRESH Communications در بوستون، ديدگاه تازه‌اي درباره چگونگي تحول روزنامه‌نگاري متمركز بر سلامت، غذا و سبك زندگي در سال 2023 ارايه مي‌كند:

اعتبار پادشاه است

بر اساس گزارش مركز تحقيقات پيو، 94 درصد از روزنامه نگاران مي گويند كه اطلاعات نادرست يك مشكل مهم در ايالات متحده است. متاسفانه اخبار تغذيه نيز از اين قاعده مستثني نيست.

متخصصان معتبر تغذيه امروزه به يكي از مهم‌ترين صداها در رسانه تبديل شده‌اند. روزنامه‌نگاران و مصرف‌كنندگان در مورد تغذيه خواستار صداي معتبرتري هستند. آنها ميل به شفافيت در خصوص تغذيه دارند. متخصصان تغذيه، مأموريت دارند تا با پيام‌هاي علمي دقيق، از گل‌آلود شدن آب جلوگيري كنند.

 

خبرنگاران اين مسئوليت را درك مي كنند. در عين حال، مي‌دانند كه متخصصان معتبر، مرجع غذا و تغذيه هستند.

غذا به عنوان دارو - به روش هاي شگفت‌انگيز

در سال جديد، روزنامه نگاراني را خواهيم ديد كه غذا را به عنوان دارو در سطح عميق‌تري بررسي مي كنند.

ما در حال صحبت با رسانه ها در مورد تعاملات بين غذا و خواب، سلامت مغز، سلامت روده، سلامت توليد مثل هستيم... اين فهرست ادامه دارد!


"تغذيه"، "رژيم غذايي" جديد است

رسانه‌ها در مورد ارتباط بين علم تغذيه و علوم رفتاري آگاهي بيشتري پيدا مي كنند. آنها مي دانند كه محدوديت غذايي مي تواند عواقب بدي براي سلامت داشته باشد. در نتيجه در سال جديد، تغيير از رژيم‌ و برنامه‌هاي غذايي افراطي به سمت تغذيه به عنوان بخشي از مراقبت را مشاهده خواهيم كرد.

FRESH Communications پيش بيني مي‌كند كه روزنامه‌نگاران به جاي «رژيم غذايي» روي «تغذيه» تمركز خواهند كرد و محتواي بيشتري در مورد آنچه كه بايد بخورند به جاي اينكه چه چيزي نخوريم توليد مي‌كنند.
 

ريچارد كاروفل | 10 ژانويه 2023 |
منبع: publicrelationstoday