شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : برگزاري دوره شناخت افكار عمومي ويژه روابطعمومي ها به ميزباني جهاددانشگاهي استان كرمان
جمعه، 18 آذر 1401 - 00:03 کد خبر:50960
دكتر مهدي بازمانده رييس جهاددانشگاهي استان كرمان با دكتر مجتبي اسدي زاده مديركل روابطعمومي استانداري و محمد بصيريان دبير انجمن روابطعمومي كرمان ديدار و گفت و گو كردند.
شبكه اطلاعرساني روابطعمومي ايران (شارا)-|| دوره شناخت افكار عمومي ويژه روابطعموميها به ميزباني جهاددانشگاهي استان كرمان بيست و يك و بيست ودوم آذر ماه برگزار مي شود.
به گزارش روابطعمومي جهاددانشگاهي استان كرمان: دكتر مهدي بازمانده رييس جهاددانشگاهي استان كرمان با دكتر مجتبي اسدي زاده مديركل روابطعمومي استانداري و محمد بصيريان دبير انجمن روابطعمومي كرمان ديدار و گفت و گو كردند.
دكتر بازمانده در اين ديدار، با بيان اينكه روشن نمودن افكار عمومي از اهميت بسياري برخوردار است، گفت: يكي از اقداماتي كه در حال حاضر به جد به دنبال آن هستيم ترويج مباحث عرفاني و قرآني در فضاي مجازي است.
رييس جهاددانشگاهي استان كرمان، همچنين به بحث تربيت خبرنگار قرآني اشاره و تصريح كرد: بايد بتوانيم در بحث فضاي مجازي مطالب خوب و موثري را در جهت روشن نمودن تنوير افكار عمومي ارايه دهيم.
دكتر بازمانده به اهميت تشكيل اتاق فكر در زمينه فضاي مجازي اشاره و تصريح كرد: بايد به ارايه مطالب مفيد و سودمند در حوزه فضاي مجازي تلاش كرد.
وي به دوره شناخت افكار عمومي اشاره كرد و افزود: اين دوره با حضور ۱۳۰ نفر از روابطعمومي هاي ادارات و دستگاههاي اجرايي در دفتر مركزي جهاددانشگاهي استان كرمان برگزار مي شود.
وي در ادامه به اهداف اين دوره اشاره و تصريح كرد: فراگيران بايد پس از پايان اين دوره آموزشي بتوانند عوامل شكل گيري و توجه به افكار عمومي را توضيح دهند و با توجه به شيوه ها و مراحل مختلف سنجش، افكار عمومي را سنجش، ارزيابي و تحليل نمايند.
وي افزود: عوامل شكل گيري افكار عمومي، دلايل توجه به افكار عمومي، گروههاي بهره ور از افكار عمومي، كاركردها و هدفهاي افكار سنجي، شيوه هاي سنجش افكار عمومي، مراحل تدوين طرح افكار سنجي، تجزيه و تحليل داده ها بر اساس علم آمار و چگونگي تحليل افكار عمومي از جمله محتواي اين دوره مي باشد.
دكتر بازمانده ياد آورشد: اين دوره در 21 و 22آذر ماه به ميزباني جهاددانشگاهي از ساعت 7:30 الي14 ويژه مديران و كارشناسان روابطعمومي هاي دستگاههاي دولتي و به مدت 24 ساعت در سالن اجتماعات اين مجموعه و با همكاري استانداري كرمان برگزار مي شود.
در ادامه دكترمجتبي اسدي زاده ضمن تشكر از جهاددانشگاهي بخاطر برگزاري اين دوره، به كارگروه حكم راني و مديريت كه يكي از كارگروه هاي بسيج است، اشاره و تصريح كرد: در اين كارگروه ميزان رضايت ارباب رجوع در استان كرمان بررسي شد.
وي ادامه داد: در اين راستا ميثاق نامه اي تدوين شد كه همه مديران در راستاي افزايش رضايت ارباب رجوع متعهد شوند.
مدير كل روابطعمومي استانداري در ادامه مطلب فوق افزود: در راستاي افزايش رضايت ارباب رجوع ميثاق نامه اي با فرمانداران بسته شده است اين موضوع از اهميت بسيار زيادي برخوردار است كه بايد به خوبي به انجام برسد.
وي با بيان اين كه اميد است بتوانيم با همكاري جهاددانشگاهي استان كرمان كارهاي موثري را در اين راستا انجام دهيم، گفت: اين مجموعه تا به حال توانسته است در پروژه هايي كه به آن محول شده است، به خوبي اقدام نمايد.