شارا - شبكه اطلاع رساني روابط عمومي ايران : بانوي روابط‌عمومي ايران
پنجشنبه، 23 تیر 1401 - 11:05 کد خبر:50002
مجموع اين شايستگي‌هاي اخلاقي، فردي و تخصصي تصويري از فرهيخته‌اي ترسيم كرده است كه مي‌توان ايشان را الگوي موفق و تصوير مناسبي از بانوي روابط‌عمومي ايران ناميد كه هميشه دغدغه روابط‌عمومي ايران را داشته، دارد و خواهد داشت.



 

شبكه اطلاع‌رساني روابط‌عمومي ايران (شارا)-|| به مناسبت برگزاري مراسم تقدير از تلاش‌هاي علمي و اجرايي دكتر مهدخت بروجردي در نهمين كنفرانس روابط‌عمومي و صنعت، دكتر حسين امامي عضو شوراي مديريت گروه مطالعات روابط‌عمومي انجمن ايراني مطالعات فرهنگي و ارتباطات در يادداشتي به بيان برخي از خصوصيات اخلاقي و حرفه‌اي ايشان پرداخته‌اند.

متن كامل اين يادداشت به شرح زير است:
شهريورماه سال ۱۳۹۹ بود كه استاد معزز سركار خانم دكتر مهدخت بروجردي تلفني تماس داشتند و بابت مسئوليتي كه در بازنگري رشته
روابط‌عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي به ايشان واگذار شده بود صحبت كردند و دعوت كردند تا بنده نيز به جمع پنج نفره كميته علمي- تخصصي بازنگري بپيوندم.


نزديك به دو دهه بود كه با نام و نوشته‌هاي ايشان همچنين سابقه ايشان در كسوت مديريت روابط‌عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري آشنا بودم و اين فرصتي بود كه بتوانم همكاري علمي را در كنار ايشان داشته باشم و از تجربيات ايشان و ساير دوستان نيز بهره ببرم.


برخي از ويژگي‌ها كه به تعبيري فضايل اخلاقي و شايستگي‌هاي حرفه‌اي ايشان است را قصد دارم در اينجا بيان كنم. اين موارد براي بنده درس‌هاي مهم و بزرگي بوده است؛


۱- ايشان از نظر علمي فقط در حوزه‌اي كه تخصص دارند ورود پيدا مي‌كنند و در حوزه‌هايي كه -البته به تعبير خودشان- تخصص ندارند اظهار نظري نمي‌كنند و بسيار متواضعانه مي‌گويند در اين زمينه تخصصي ندارم. بارها شده بود تا عنوان يك درس تخصصي مطرح مي‌شد و ايشان مي‌گفتند با توجه به تخصص و سابقه فعاليت فلاني در مباحث روابط‌عمومي الكترونيك، نظر شما ارجحيت دارد. رفتاري كه كمتر در جامعه اين را مي‌بينيم.


۲- هيچگاه در پي تحميل نظر خود نبودند، حتي اگر موافق هم نبودند ولي وقتي استدلالي را مي‌شنيدند، مي‌پذيرفتند و در جلسات بعدي به نمايندگي از ساير اعضاي كميته علمي به دفاع از آن مي‌پرداختند.


۳- در هنگام تدوين عناوين و شرح دروس براي دانشجويان، همواره تاكيدشان اين بود كه اصول پايه‌اي كاربردي و عملي مورد نياز دانشجويان در دروس آورده شود كه به كارشان بيايد تا شايد بتوان فاصله بين دروس دانشگاهي و آنچه در عمل در روابط‌عمومي‌ها اتفاق مي‌افتد را كم كرد.

اينها مواردي بودند كه لازم ديدم در اينجا مطرح كنم. اما براي نوشتن اين يادداشت از همكار قديمي خانم دكتر محبوبه رنجبر كه در مقطع دكتري دانشجوي ايشان بوده است و رساله‌شان را با خانم دكتر بروجردي داشته‌اند سوال كردم و ايشان نكات مفيد و خوبي را يادآور شدند كه خوب است آنها را نيز اضافه كنم. مثلا ايشان گفتند:


«خانم دكتر بروجردي، بسيار حمايتگرانه و متعهدانه نسبت به دانشجويان رفتار و راهنمايي مي‌كنند و اين رفتار واقعا نمونه يك اخلاق حرفه‌اي در روابط‌عمومي و رابطه استاد و دانشجوست. اينكه هميشه در دسترس و پاسخگو هستند كه شايد جزء موارد معدودي در بين استادان باشد. حسن خلق و متانت در رفتار از ديگر شايستگي‌هاي فردي ايشان است. خصوصا انتقال حس دلگرمي و تشويق به ادامه راه از ديگر ويژگي‌هاي اين استاد برجسته است كه بسيار براي دانشجويان ارزنده است.»


بهرحال تقدير از خدمات علمي و عملي سركار خانم دكتر بروجردي گرامي، تقدير از كسي است كه تنها به پژوهش و آموزش در دانشگاه بسنده نكرده و در فضاي اجرايي روابط‌عمومي دولتي كشور هم نقش ارزنده‌اي داشته است.


مجموع اين شايستگي‌هاي اخلاقي، فردي و تخصصي تصويري از فرهيخته‌اي ترسيم كرده است كه مي‌توان ايشان را الگوي موفق و تصوير مناسبي از بانوي روابط‌عمومي ايران ناميد كه هميشه دغدغه روابط‌عمومي ايران را داشته، دارد و خواهد داشت.